Un utilizator, un e-mail,
un potențial client!

La fel cum aproape toată lumea are un telefon, aproape toți utilizatorii de internet au o adresă de e-mail

Poți fii sigur că toți clienții tăi au o adresă de e-mail, iar mesajul tău trebuie să ajungă la ei. Cu o campanie de e-mail marketing, te asiguri că profiți din plin de întreaga bază de date pe care o ai la dispoziție pentru a-ți transmite mesajul și a-ți ține potențialii clienți la curent cu tot ceea ce poți să le oferi.

În plus, echipa DigitalU se va asigura ca e-mail-urile tale nu sunt trecute cu vederea, îmbunătățind rata de deschidere a acestora și maximizând impactul lor asupra publicului țintă.

Bucură-te de cele mai sofisticate platforme

Sendinblue – Un nume de top când vine vorba de e-mail marketing, Sendinblue are mai mult de 50 000 de utilizatori care vin din peste 100 de țări. Cu o tehnologie performantă și o strategie inteligentă, 30 de milioane de e-mail-uri sunt transmise zilnic cu Sendinblue.

Mailchimp – Fondată în 2001, Mailchimp este una dintre cele mai populare platforme de e-mail marketing. În iunie 2014, Mailchimp trimitea peste 10 miliarde de e-mail-uri lunar din partea clienților săi, iar în 2017, reușea să atragă 14 000 de clienți noi în fiecare zi.

Constant Contact - Are peste 20 de ani de experiență în spate și una dintre platformele de email marketing cu cea mai semnificativă creștere în ultimii ani. Au o rată de trimitere a mailurilor de 97%, conform propriilor statistici.

Înarmează-ți site-ul și lasă-l să cucerească online-ul. Mai mulți vizitatori, mai mult trafic, mai multe conversii.

Portofoliul nostru