Politica de confidențialitate

  • Home / Politica de confidențialitate

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.digitalu.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul site-ului apartin DigitalU si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea DigitalU. Contractul de prestari servicii incheiat intre DigitalU si clientii sai le da dreptul clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

DigitalU poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

DigitalU nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. DigitalU nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon/fax, sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. DigitalU nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care DigitalU considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la precizarile DigitalU prevazute in acest document. DigitalU isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

Termeni si conditii

Termenii si conditiile precizate reglementeaza folosirea site-ului www.digitalu.ro. Folosind site-ul nostru web, indicati faptul ca sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile impuse

Conditii de utilizare a site-ului

Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al DigitalU. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din aces site, pentru folosirea in scop necomercial, mentionand sursa. Este, de asemenea, permisa pastrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizarii sale numai atat timp cat sunteti conectat la internet.

Materiale transmise prezentului site

Orice material sau informatie trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale si neproprietare si, ca atare, pot fi utilizate de DigitalU in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau la marketingul produselor. Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.

Informatia pe care Facebook o colecteaza si o impartaseste cu noi

Toate functiile de socializare si serviciile Facebook disponibile pe site-ul nostru sunt guvernate de Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal a Facebook, unde vei afla mai multe informatii despre drepturile tale si setarile disponibile.

Prin folosirea acestui website, vei putea:

• Sa te loghezi cu Facebook. Daca procedezi asa, esti de acord sa impartasesti informatii din profilul tau public cu noi

• Sa folosesti pluginurile Facebook de social media, pentru butoanele “like” sau “share” pentru continutul nostru de pe platforma Facebook;

• Sa accepti cookies de pe acest website (identificate, de asemenea ca “Facebook Pixel”) care ne vor ajuta sa intelegem activitatile tale, inclusiv informatia cu privire la dispozitivul tau, cum folosesti serviciile noastre, cumparaturile pe care le faci si reclamele pe care le vezi, daca ai sau nu un cont de Facebook si daca esti logat cu respectivul cont.

Cand folosesti acele functii ale Facebook, noi colectam date despre tine care ne ajuta:

• Sa iti livram reclame de care tu ai fi interesat pe Facebook (pe Instagram, in serviciul de mesagerie sau in oricare alte servicii ale Facebook)

• Sa masuram si sa analizam eficacitatea site-urilor noastre/ a aplicatiilor si a reclamelor.

Putem folosi datele cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat prin intermediul site-ului sau prin intermediul Facebook (precum: nume si prenume, email, adresa, genul sau numarul de telefon) pentru a te identifica pe Facebook (pe Instagram, in serviciul de mesagerie sau in oricare alte servicii ale Facebook) si a-ti afisa reclame care sunt relevante pentru tine. In timpul acestui proces, Facebook nu va impartasi nimanui datele tale personale si va sterge aceste date imediat dupa ce identificarea a fost efectuata.

Mai mult, in urma tipului de reclama Lead Generations Ads din Facebook, DigitalU poate colecta date personale precum nume, prenume, adresa e-mail, numar de telefon pe care le va putea primi si folosi in vederea contactarii potentialilor clienti numai daca acestia si-au exprimat acordul cu privire la transmiterea datelor din formularul completat in platforma Facebook catre externi.

DigitalU se va asigura ca aceste date vor fi folosite doar in scopul contactarii potentialilor clienti si conform legii, nu le va instraina unor terte parti.

Limitarea raspunderii

Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume. DigitalU este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca DigitalU a fost informata asupra posibiltatii aparitiei unor asemenea daune.