play la promovare!

Intră în tendințe și transmite mesajul tău într-un mod diferit!

Video marketingul este strategia orientată spre viitor care integrează prezența video în campaniile de marketing. De ce să alegi promovarea prin video? Pentru că Youtube este al doilea cel mai mare motor de căutare după Google, pentru că utilizatorii tăi rețin de 5 ori mai multă informație dacă aceasta este prezentată prin imagini dinamice însoțite de text, ceea ce înseamnă că vor reacționa mai rapid și vor lua decizii mai ușor, pentru că te conecteazi mai rapid cu clienții tăi, crești notorietatea brandului și sporești încrederea clienților.

Dacă afacerea ta îți dă semnale că e timpul să atragi atenția publicului într-un mod inedit, noi te asigurăm că folosim toate cunoștințele dobândite, pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate din promovarea prin video marketing!

Atrage-le atenția într-un mod dinamic!

Întegrarea conținutului video în strategia de marketing oferă rezultate benefice pentru afacerea ta. S-a raportat că utilizatorii vor petrece în medie cu 88% mai mult timp pe site-urile care au și conținut video.

Consumatorii sunt mult mai probabil să caute informații despre un produs sau chiar să cumpere acel produs după ce au vizionat un video asociat. Vino să dăm viață unui video content de calitate pentru afacere ta!

Înarmează-ți site-ul și lasă-l să cucerească online-ul. Mai mulți vizitatori, mai mult trafic, mai multe conversii.

Portofoliul nostru