Idei creative pentru publicul țintă

Și tu ai nevoie de o strategie de digital marketing completă!

Pentru noi marketingul online este un full-time job. Credem în obținerea rezultatelor printr-un spectru complet de servicii, plecând de la planificarea strategică a proiectului și până la elaborarea și analiza unor campanii creative. Experiența în design și marketing online ne recomandă pentru o gamă largă de proiecte. Care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luăm în calcul pentru a avea un parcurs ascendent în cel mai scurt timp posibil? Strategie, Branding, Design, Tehnologie, Marketing, Content.

Zilnic, realizăm concepte de marketing digital de vârf și ne mândrim cu ceea ce facem! Fiecare proiect necesită idei creative care să cucerească publicul țintă, dar și o strategie complexă prin analizarea datelor obținute. Analizăm fiecare clic, durata călătorie a unui user pe site, rată de respingere, numărul de conversii obținut și mulți alți factori ce îți influentează în mod direct business-ul.

Clădește o strategie solidă!

Prin prisma prezenței digitale a campaniei pe care o realizăm pentru tine, este esențial să pui în practică strategia potrivită pentru a ajunge la audiența dorită cu mesajul și tonul potrivit.

Fiind din ce in ce mai educat, publicul are nevoie de puncte de vedere, resurse, acces prin intermediul motoarelor de căutare și informații corecte care să îl ajute să ia o decizie în cunoștință de cauză cu privire la brandul tău.

Brand Awareness

Traffic Social Media

Content Quality

Content Marketing

Fii printre primii pe Google!

Social Media Marketing

Vizitatorii site-ului sunt musafirii tăi. Asigură-te că nu pleacă cu mâna goală și că se vor întoarce.

Remarketing

Un click în plus, o nouă conversie!

Video Marketing

Fii printre primii pe Google!

Consultanță eCommerce

Ajută-ți utilizatorii să-și umple coșul de cumpărături!

Înarmează-ți site-ul și lasă-l să cucerească online-ul. Mai mulți vizitatori, mai mult trafic, mai multe conversii.

Portofoliul nostru