Promovare online Knauf.ro

doodle-1

Ce a dorit clientul?

Desi a pornit ca o afacere de familie, Knauf este unul dintre principalii producatori de materiale de constructii din Europa care activeaza chiar si pe piata din Romania. Constient fiind de renumele international, clientul si-a dorit sa-si faca simtita prezenta pe platformele de Social Media si o pozitionare pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Care a fost solutia DigitalU?

Activand in industria constructiilor unde piata este extrema de competitiva, in mod deosebit in Romania, misiunea noastra a fost de a scoate in evidenta brand-ul Knauf si de a-l tine cu un fata competitorilor sai. Asadar, am inceput printr-o analiza SEO pentru a stabili care sunt, in acest caz, cele mai eficiente norme SEO. Urmatoarea etapa a constat in adaptarea content-ului original al website-ului dupa normele stabilite care au avut rolul de a-i asigura clientului o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare si am continuat cu optimizarea pozelor produselor, adaptarea grafica facandu-se in conformitate cu design-ul site-ului. Pentru a creste brand awareness-ul, nu puteam ignora promovarea pe cea mai importanta platforma de Social Media din acest moment, Facebook. Astfel, am dat nastere unor campanii Facebook prin care clientul nostru a putut interactiona cu utilizatorii in mod regulat.

  • Publicitate pe Facebook cu mesaje noi
  • Campanii inteligente de retargetare
  • Optimizare pentru motoarele de cautare
  • Social Media Marketing
  • Community Management (Facebook)

Rezultatul?

Prima pagina Google!

Cu un target care excludea esecul inca de la inceput si o strategie de marketing bine structurata, echipa DigitalU a crescut brand awareness-ul, iar Knauf este acum o prezenta activa pe Social Media si are o pozitie de top in motoarele de cautare.

Rezultatul il poate vedea oricine. E de ajuns sa cautati “sisteme de gips carton” pe Google, iar site-ul Knauf va apare in fata.

Dar nu este de ajuns sa va povestim noi despre succesul acestui proiect. Cel mai bine este sa va prezentam direct parerea clientului

doodle-2

Ai un business de crescut?
Ai un website de îmbunătățit?
Vrei mai mulți clienți?
Vrei o rată de conversie mai mare?