Promovare online EnginoToys.ro

doodle-1

Ce a dorit clientul?

Cand a intrat pe piata din Romania, Engino Toys a venit cu ceva deosebit. A introdus in tara noastra un nou sistem de jocuri de constructii care sa ii implice pe copii in diverse activitati educative si distractive si sa le dezvolte creativitatea. Fiind vorba de un client din eCommerce, target-ul principal a fost cresterea numarului de conversii ce putea fi obtinut doar printr-o prezenta puternica in mediul online.

Care a fost solutia DigitalU?

Am inceput cu SEO. Dupa o analiza ampla, am adaptat content-ul site-ului, alegand cele mai relevante cuvinte cheie care ajuta la cresterea organica a numarului de vizitatori si am adus site-ul pe prima pagina Google. A urmat promovarea pe Social Media care ne-a ajutat sa apropiem brand-ul Engino cu publicul sau tinta si sa-l ajutam sa interactioneze cu acesta. Am transpus aceasta promovare pe mai multe canale de Social Media, precum Facebook, Twitter, Linkedin si Youtube, reusind sa formam o intreaga comunitate de utilizatori. Acest lucru ne-a permis sa ii tinem pe acestia la curent cu ceea ce se intampla in lumea Engino cu ajutorul unui content educativ si usor de asimilar. Pentru a spori numarul de conversii, a fost necesar sa crestem nivelul de awareness asupra importantei educarii copiilor dupa noi proceduri mult mai eficiente decat cele traditionale. Deoarece ne-am identificat cu cauza clientului, am pus mai multa pasiune in indeplinirea target-ului, reusind sa transmitem aceasta mentalitate si publicului tinta.

  • Campanii inteligente de retargetare
  • Optimizare pentru motoarele de cautare
  • E-mail Marketing
  • Newsletter Automation
  • Social Media Marketing
  • Copywrite pentru blogul propriu
  • Community Management (Facebook)
  • Affiliate Managemement (2Performant)

Rezultatul?

Un brand awareness sporit, mai multe conversii, profit mai mare!

Pentru ca a trebuit sa introducem in piata un concept nou, a trebuit sa folosim, pe langa calitatile de copywriteri si specialisti in marketing digital, si abilitatile de vanzator. In felul acesta, am reusit sa crestem brand awareness-ul, dar si sa vindem.

Cu o optimizare profesionista, site-ul www.enginotoys.ro este prima optiune pentru cei care cauta pe Google “jocuri de asamblare”, iar campaniile de promovare pe Social Media ne-au ajutat sa apropiem brand-ul Engino de publicul sau si sa sporim numarul de conversii.

Totusi, pentru un strop de credibilitate, va invitam sa cititi cuvintele venite direct din partea clientului.

doodle-2

Ai un business de crescut?
Ai un website de îmbunătățit?
Vrei mai mulți clienți?
Vrei o rată de conversie mai mare?