Analiza SEO a site-ului tau!
Fii printre primii!

De ce un Audit SEO?

Pentru ca trebuie sa ajungi in topul rezultatelor Google.

Cat de des intri pe pagina a treia de rezultate din Google in urma unei cautari?

Exact. La fel si cei care te caută.

De aceea, ai nevoie de un audit avansat SEO care să te aducă pe primele pagini ale motoarelor de căutare. Împreună, vom stabili reperele principale care să îi ofere site-ului tău o poziție de top în căutările Google.

Echipa DigitalU se va asigura că ești printre primele variante care apare în fața publicului tău țintă prin recomandarea unor actiuni SEO specifice si foarte detaliate, in baza acestei Analize SEO initiale.

audit seo

Site-ul tau are nevoie de Audit SEO?​

Da, este foarte important. Recomandat este ca un audit SEO sa fie facut cel putin trimestrial, pentru ca motoarele de cautare isi schimba algoritmul des, si tu vrei ca site-ul tau sa fie in continuare cat mai vizibil posibil.

Un audit SEO este structura de baza a unei strategii SEO de succes. Acest audit are scopul de a-ți arăta starea actuală a website-ului tău și ce anume este nevoie să faci în continuare pentru a-ți crește numarul de vizitatori pe site, si implicit conversiile.

Alege un Audit SEO online de la DigitalU​

Pentru a beneficia de un audit seo pentru website-ul tău este nevoie doar să apeși pe ”Solicită un audit SEO”si sa completezi cateva date despre tine si site-ul tau.

Imediat după ce vom primi aceste date din partea ta, echipa noastră va începe sa faca pentru site-ul tau un Audit SEO Avansat! O sa ai la dispozitie toate informatiile necesare pentru cresterea vizibilitatii site-ului tau in motoarele de cautare!

Ce poate fi mai simplu decât să beneficiezi de o analiză amănunțită și să ți se ofere rezultate exacte sau chiar soluții punctuale – totul online!

Având în vedere ultimele update-uri realizate în anul 2020 de către Google, parametrii care îți aduc site-ul în prima poziție sunt mult mai numerosi. Noi te vom ajuta sa realizezi echilibrul perfect pentru a creste vizibilitatea site-ului tau.

seo online audit

Audit SEO avansat - Audit SEO tehnic​

DigitalU va efectua un Audit SEO avansat care include si un audit SEO tehnic. Ce inseamna acest lucru?

Vom analiza:

  • Viteza generala de incarcare a site-ului
  • Dimensiunea imaginilor
  • Parsarea script-urilor CSS si JS
  • Timpul de raspuns al serverului
  • Cat de usor este site-ul tau de crawl-uit de catre botii motoarelor de cautare
  • Arhitectura site-ului
  • Si multe, multe alte aspecte          

Alege DigitalU pentru un audit SEO facut de catre profesionisti cu experienta in domeniu de peste 13 ani!

Succesul site-ului tău depinde de un Audit SEO de calitate!

În funcție de rezultatele auditului SEO, vei ști cu exactitate ce modificări trebuie să aduci site-ului tău și ce strategie să aplici, astfel încât să-ți asiguri o poziție de top în motoarele de căutare.

Cuvintele cheie potrivite, backlink-urile corespunzătoare și un content de calitate sunt câteva dintre reperele principale care vor face ca site-ul tău să fie printre primele opțiuni ale publicului tău țintă.

Înarmează-ți site-ul cu un AUDIT SEO și lasă-l să cucerească online-ul. Mai mulți vizitatori, mai mult trafic, mai multe conversii.

Audit-uri SEO / Optimizare pentru motoarele de cautare / Analize tehnice SEO

Portofoliul nostru SEO