Audit CRO - Te întrebi de ce vizitatorii nu devin clienți?

cro audit

Un Audit CRO (Conversion Rate Optimization) al site-ului și al surselor de trafic este crucial pentru identificarea a ceea ce îți sabotează conversiile. Mai exact, fără a face acest Audit CRO îți va fi foarte greu să găsești problemele și aspectele care cauzează îndepărtarea vizitatorilor din website și nu devin clienți. O analiză CRO website te va ajuta să afli de ce vizitatorii tăi nu devin clienți și cum poți remedia această problemă.

 

Focus pe coșul de cumpărături!

Pentru că avem e-Commerce-ul în sânge, îți transformăm vizitatorii în clienți!

Cu un audit CRO, vom găsi o structură capabilă să atragă un număr cât mai mare de vizitatori pentru site-ul tău pe care nu îl vor părăsi decât după ce și-au umplut coșul de cumpărături, crescând numărul de conversii.

Echipa DigitalU este formată din specialiști în conversii de e-Commerce care au experiența necesară pentru a optimiza magazinul tău online, astfel încât mai multe vizite pe site să se încheie cu o tranzacție.

Un vizitator, un coș de cumpărături!

În e-Commerce, succesul se măsoară în conversii. De aceea, trebuie să te asiguri că niciun vizitator nu pleacă cu mâna goală de pe site-ul tău.

Auditul CRO te va ajuta să faci modificările corespunzătoare site-ului tău pentru a convinge și a ajuta vizitatorii să-și umple coșul de cumpărături.

Cum realizam un Audit CRO?

Sunt cativa factori care influenteaza conversia:

  • Paginile trebuie sa fie in concordanta cu scopurile afacerii
  • Audienta targetata sa fie aleasa corect 
  • Targetarea cuvintelor cheie axate pe conversie in locul celor generale
  • Design-ul si layout-ul site-ului trebuie sa fie optimizate corect astfel incat navigarea pe desktop si mobil sa fie usoara
  • Call-To-Action-urile sa fie vizibile si in locul potrivit (sa nu fie nici prea multe, dar nici prea putine)
  • Analiza content-ului de pe site
  • Si multi, multi altii

De ce DigitalU?

Vom analiza factorii de mai sus, si multi altii pentru a afla unde site-ul tau are nevoie de imbunatatiri pentru a converti mult mai bine.

Pentru a putea realiza un audit CRO de succes, echipa DigitalU va avea nevoie de acces la tool-urile de monitorizare pe care le folosesti (Google Analytics, Google Search Console, Google Adwords, Piwik, Bing Webmaster Tools sau altele similare).

Alege echipa DigitalU pentru un Audit CRO complet

Cu peste 13 ani de experienta in marketing online, cu numeroase proiecte atat la nivel national cat si la nivel international, ne-am dezvoltat abilitatile de epertiza profesionala in CRO.

Datorita analizelor efectuate de catre DigitalU, clientii nostri, si-au marit cifra de afaceri si si-au atins scopurile implementand sugestiile noastre.

Alege profesionalismul, alege echipa DigitalU pentru un Audit CRO!

 

Înarmează-ți site-ul și lasă-l să cucerească online-ul. Mai mulți vizitatori, mai mult trafic, mai multe conversii.

Portofoliul nostru