Audit marketing online​

audit online

Îți spunem cum să îți crești vizibilitatea online​

În funcție de scopul principal al unei campanii, dar și de obiectivele pe care ți le-ai stabilit la început, trebuie să te asiguri că toate demersurile pe care le faci sunt îndreptate către materializatarea tuturor dorințelor tale. Indiferent dacă este vorba despre Audit Google AdWords, Audit de marketing sau Audit website, echipa DigitalU îți va face un audit complet care să îți arate clar ce este de îmbunătățit și îți va propune și o strategie pentru cresterea vizibilității afacerii tale! Echipa specializată în Audit marketing online își va îndrepta atenția către domeniul principal de activitate a site-ului tău. 

Nicio campanie fără audit!

Pentru că online-ul nu doarme niciodată, nu îți permiți să pierzi timp prețios cu campanii fără rezultate.

Indiferent că vorbim SEO sau PPC, nicio campanie nu se începe fără un audit, din același motiv pentru care un soldat nu merge la luptă fără arme. În felul acesta, stabilim de la început care sunt regulile pe care site-ul tău trebuie să le respecte pentru a crește în vizibilitate și eficiență.

În plus, nu uita că toate conversiile sunt rezultatul unor experiențe plăcute care te ajută să fii cu un pas în fața competitorilor tăi. Auditurile UX și CRO au rolul de îmbunătăți nivelul de mulțumire ale utilizatorilor tăi și de a crește, în mod regulat, numărul de conversii.

În funcție de domeniul de activitate al site-ului tău, ne vom orienta după principalele repere care te ajută să atragi mai mulți vizitatori, să le oferi o experiență plăcută și să te asiguri că se vor întoarce.

Cât de optimizat este site-ul tău?

Tipuri de audit online

seo-icon

Audit SEO

Fii printre primii pe Google!

Ai intrat vreodată pe a treia pagină a unei căutări Google? Nici cei care te caută. De aceea, ai nevoie de un audit SEO care să te aducă pe primele pagini ale motoarelor de căutare.

cro-icon

Audit CRO

Ajută-ți utilizatorii să-și umple coșul de cumpărături!​

Cu un audit CRO, vom găsi o structură capabilă să atragă un număr cât mai mare de vizitatori pentru site-ul tău care nu îl vor părăsi decât după ce și-au umplut coșul de cumpărături, crescând numărul de conversii.

ux-icon

Audit UX

Vizitatorii site-ului sunt musafirii tăi. Asigură-te că nu pleacă cu mâna goală și că se vor întoarce.​

Navighezi pe un site care se blochează?
Ți-ai umplut coșul de cumpărături și nu găsești butonul de “finalizare comandă”.
Ce faci?

ppc-icon

Audit PPC

Mai multe click-uri, mai mulți vizitatori, mai multe conversii!

Înainte să începi o campanie PPC, te ajutăm să descoperi piesele care se potrivesc magazinului tău și stabilim reperele corespunzătoare pentru a crea campaniile PPC potrivite magazinului tău online.

De ce sa alegi un Audit Website facut de DigitalU? ​

Avem experienta de peste 13 ani in online, si am desfasurat cu succes campanii atat national si international. Echipa noastra de profesionisti a lucrat cu site-uri in nise pe toate verticalele, si a reusit sa aiba rezultate unde alte agentii nu au putut.

O data ce am efectuat un Audit Website pentru afacerea ta, acesta iti va fi prezentat intr-un mod usor de citit si inteles, si iti vom spune exact ce trebuie ca site-ul tau sa aiba vizibilitatea pe care ti-o doresti.

Alege DigitalU pentru a efectua un Audit Marketing Online, si o sa alegi o echipa de oameni pasionati, cu multa experienta, si care are un istoric de excelenta!

audit online

Risc minim, eficiență maximă!

Pentru că marketingul digital are la bază reguli bine stabilite, nicio campanie de promovare nu poate fi începută fără a pune la punct o serie de repere care pot face ca business-ul tău să fie prima opțiune a celor care caută serviciile tale.

Un audit SEO sau PPC îți va spune cu exactitate ce modificări trebuie să aduci site-ului pentru a-i îmbunătăți poziția în motoarele de căutare și pentru a crește numărul de conversii.

SEO

CRO

UX Improvement

Înarmează-ți site-ul și lasă-l să cucerească online-ul. Mai mulți vizitatori, mai mult trafic, mai multe conversii.

Portofoliul nostru