Etapele procesului de dezvoltare a unei interfete web

  • Home / Blog / Etapele procesului de…
Etapele procesului de dezvoltare a unei interfeţei web

Etapele procesului de dezvoltare a unei interfete web

Proiectarea unui site Web reprezinta un proces unic ce va fi realizat in functie de numeroase aspecte, fiecare interfata Web avand particularitati diferite. Solutiile pe care DigitalU– Agentie Web Design Bucuresti ti le ofera, sunt bazate pe scopul in jurul caruia se concentreaza crearea  site-ului Web.

Pentru inceput, conversatiile cu clientii sunt esentiale. De la acestea vor pleca toate procesele de creatie. Identificarea si intelegerea nevoilor fiecarui solicitant, analizarea tuturor activitatilor in functie de scop, iar ulterior materializarea tuturor doleantelor prezentate cu ajutorul rezultatelor dorite prin procesul de creare site-uri web.

 

Web design: Nevoile clientilor, prioritatile DigitalU

 

Fiecare afacere trebuie sa se bucure de vizibilitate in mediul online. Fie ca este vorba despre retelele de socializare, fie despre Web Site-ul propriu, elementele vizuale si continutul scris sunt doua aspecte esentiale si total relevante.

Daca iti doresti o interfata Web potrivita, iata ce informatii trebuie sa ne stabilim de la inceput:

  • Scopul site-ului Web

In primul rand, prima etapa esentiala este identificarea corepunzatoare a nevoilor utilizatorilor. Exactitatea setului de obiective pe care iti doresti sa le materializezi cu ajutorul site-ului tau Web. La final, scopul general va fi rezultatul tuturor stadiilor prin care va trece procesul executat de catre firma Wed Design DigitalU. Un termen relevant care trebuie luat in considerare in aceasta prima etapa este acela de „audienta”, deoarece de la acest detaliu vor pleca interfata Web, continutul ce va fi oferit pe site, dar si structura acestuia, pentru a ne asigura ca vom ajunge la asteptarile potentialilor vizitatori ai site-ului.

  • Aspectele generale ale proiectarii

Chiar daca interactiunea dintre echipa DigitalU si beneficiarii proiectului va fi una constanta, criteriile generale referitoare la aspectul site-ului Web, trebuie oferite inca de la inceput. Astfel, daca ai o idee de la care sa plecam sau cunosti deja toate informatiile necesare cu privire la continut si design, te incurajam sa le impartasesti cu noi!

 

Ulterior, procesul pe care noi il vom face este urmatorul:

  • Selectarea tuturor datelor necesare
  • Stabilirea scopului si resurselor
  • Analizarea continutului
  • Proiectarea interfetei web
  • Realizarea si testarea interfetei web
  • Publicarea si administrarea constanta a interfetei web

 

In cazul in care iti doresti ca afacerea ta sa se bucure de mai multa vizibilitate in mediul online si consideri necesara o interfata Web, DigitalU – Agentie Web Design Bucuresti te asigura ca beneficiezi de dezvoltarea unui site Web cu ajutorul unui proces etapizat si complet.