Etapele procesului de dezvoltare a unei interfețe web

Proiectarea unui site web reprezintă un proces unic ce va fi realizat în funcție de numeroase aspecte, fiecare interfață web având particularități diferite. Soluțiile pe care Danco Vision – Agentie Web Design Bucuresti ți le oferă, sunt bazate pe scopul în jurul căruia se concentrează crearea site-ului web.

Pentru început, conversațiile cu clienții sunt esențiale. De la acestea vor pleca toate procesele de creație. Identificarea și înțelegerea nevoilor fiecărui solicitant, analizarea tuturor activităților în funcție de scop, iar ulterior materializarea tuturor doleanțelor prezentate cu ajutorul rezultatelor dorite prin procesul de creare site-uri web.

Web design: Nevoile clienților, prioritățile Danco vision

Fiecare afacere trebuie să se bucure de vizibilitate în mediul online. Fie că este vorba despre rețelele de socializare, fie despre website-ul propriu, elementele vizuale și conținutul scris sunt două aspecte esențiale și total relevante.

Dacă îți dorești o interfață web potrivită, iată ce informații trebuie să ne stabilim de la început:

  • Scopul site-ului Web

În primul rând, prima etapă esențială este identificarea corespunzătoare a nevoilor utilizatorilor. Exactitatea setului de obiective pe care îți dorești să le materializezi cu ajutorul site-ului tău Web. La final, scopul general va fi rezultatul tuturor stadiilor prin care va trece procesul executat de către firma Web Design Danco Vision. Un termen relevant care trebuie luat în considerare în această primă etapă este acela de „audiență”, deoarece de la acest detaliu vor pleca interfața Web, conținutul ce va fi oferit pe site, dar și structura acestuia, pentru a ne asigura că vom ajunge la așteptările potențialilor vizitatori ai website-ului.

  • Aspectele generale ale proiectării

Chiar dacă interacțiunea dintre echipa Danco Vision și beneficiarii proiectului va fi una constantă, criteriile generale referitoare la aspectul site-ului Web, trebuie oferite încă de la început. Astfel, dacă ai o idee de la care să plecăm sau cunoști deja toate informațiile necesare cu privire la conținut și design, te încurajăm să le împărtășești cu noi!

Ulterior, procesul pe care noi îl vom face este următorul:

  • Selectarea tuturor datelor necesare;
  • Stabilirea scopului și resurselor;
  • Analizarea conținutului;
  • Proiectarea interfeței web;
  • Realizarea și testarea interfeței web;
  • Publicarea și administrarea constantă a interfeței web.

În cazul în care îți dorești ca afacerea ta să se bucure de mai multă vizibilitate în mediul online și consideri necesară o interfață Web, Danco Vision – Agenție Web Design București te asigură că beneficiezi de dezvoltarea unui site Web cu ajutorul unui proces etapizat și complet.

NOUTĂȚI

Articole similare