Promovare site online in 5 pasi. Simplu, rapid si de durata

  • Home / Blog / Promovare site online…
promovare site

Promovare site online in 5 pasi. Simplu, rapid si de durata

In fiecare zi concurezi cu alte milioane de site-uri, iar promovarea continutului devine din ce in ce mai dificila si complexa. Si pentru ca se pune problema sa atragi cat mai multi vizitatori pe site-ul tau, construirea acestuia este doar inceputul. Insa, toate eforturile depuse pentru a-l crea se vor pierde dacă nu pui in aplicare o optimizare site Google. Insa, noi te putem ajuta sa iti atingi scopurile! Cum?

  1. Accepta o mana de ajutor

Indiferent de ceea ce ofera afacerea ta, publicul tau tinta se afla in cautarea de produse si servicii precum ale tale, prin intermediul motorului de cautare Google.  Daca doresti sa le atragi atentia asupra site-ului tau, vei avea nevoie de putin ajutor. Astazi, SEO este o parte esentiala a oricarei strategii de marketing eficiente. Un site web optimizat câștigă mai mult trafic, iar obiectivul optimizarii SEO este de a atrage cat mai mult persoane si de a-i transforma in potentiali clienti.

  1. Cere un audit SEO

Un audit SEO reprezinta procesul prin care este evaluata performanta site-ului tau. In momentul in care acesta nu genereaza traficul organic pe care ti-l doresti, apar tot felul de intrebari. Oare ce fac gresit? Daca ai cautat vreodata „analiza site” probabil ai aflat in ce consta aceasta. Auditul SEO te va ajuta sa indentifici eventualele probleme pe care site-ul tau le are, dar si sa gasesti cele mai eficiente metode de rezolvare, implementand solutiile optime cu ajutorul unei analize de site.

  1. Stabileste solutii eficiente

Odata ce dispui de toate informatiile necesare, urmatorul pas este gasirea celor mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor, incearcand sa tii cont de publicul tau tinta, Ce cauta vizitatorii in momentul in care ajung pe site-ul tau? Ce isi doresc sa vada si ce nu? Sunt doar cateva intrebari care te vor orienta pe o traiectorie pozitiva. Iar noi vom avea grija sa iti prezentam cateva metode de „promovare SEO site”, si sa le implementam pe cele potrivite site-ului tau!

  1. Optimizarea site-ului

Optimizarea site-ului trebuie sa se realizeze atat din perspectiva Google, cat si din cea a clientului. In momentul in care se reuseste o suprapunere exacta intre cele doua, abia atunci poti declara ca ai un site optimizat care iti va aduce traficul mult dorit. Probabil nu doar o data ai scris in motorul de cautare „optimizare site google”, iar informatiile primite nu au reusit sa iti clarifice nedumeririle. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unor mici schimbari, iar prin optimizarea site-ului,  nu numai ca vei avea acces la o piata neexploatata in cel mai eficient mod, ci te vei bucura si de noi usi deschise.

  1. Prezentarea si evaluarea constanta a rezultatelor

Dupa ce site-ul tau trece prin toti pasii de promovare SEO site, soseste si momentul prezentarii rezultatelor. Tine cont ca poate dura cateva saptamani sau luni inainte de a observa o crestere semnificativa a traficului si a clasamentului site-ului in online. Insa, iti vom prezenta mereu un raport relevant, din care vei afla care a fost durata vititei unui client pe site-ul tau, care este cresterea in urma cautarilor, dupa cuvintele cheie, si ce metode de promovare site au fost utilizate.

Exista numeroase metode de promovare, site sau pagini de social media, prin care afacerea ta poate sa devina mult mai cunoscuta. Iar a nu avea o prezenta in mediul online ar fi o greseala uriasa pentru orice afacere contemporana, intrucat oportunitatile se vor reduce semnificativ!