Servicii integrate 360 în proiectul Cube Medica

Proiectele începute de la o idee sunt cel mai bun mediu pentru aplicarea optimă a strategiei de servicii integrate 3600, specifică Danco Vision. Expertiza ne permite să sintetizăm intențiile clientului, să punem la punct strategiile optime, să creionăm proiectul, respectând cerințele de design și performanță și să promovăm rezultatul final cu instrumentele de marketing adecvate, pentru a ajunge la un produs de succes.

Cube Medica ne-a pus din nou la încercare abilitățile, ne-a împins limitele și ne-a dovedit că putem să facem față oricăror provocări. Rezultatul final îmbogățește portofoliul proiectelor de web design și digital marketing marca Danco Vision.

Construirea unei identități în online

Prima provocare a fost să construim un brand pentru un business de producție și comercializare de echipamente și consumabile medicale. Identitatea s-a conturat prin armonizarea ideilor, cuvintelor, culorilor și formelor până la formula optimă, care să transmită informația relevantă. Pentru piața în care intra, Cube Medica trebuia să pună accent pe siguranță, calitate și credibilitate, mai ales pentru o afacere de tip B2B, cu deschidere internațională.

Cerințele pentru platforma web Cube Medica au prevăzut un domeniu .ro pentru piața locală și unul .com, destinat pieței internaționale. Interfața este una intuitivă și curată, echipa de dezvoltare web reușind să transpună rigorile domeniului medical într-un layout user friendly și modern. Puteți afla din studiul de caz dedicat acestui proiect cum au fost scoase în evidență elemente și informații care să crească credibilitatea în brand și în gama de produse Cube Medica.

www.cubemedica.ro are toate elementele unui site de calitate, cu un design optimizat și cu content specializat pentru domeniul medical. Experiența utilizatorului, fie că este strict de informare sau de plasare a unei comenzi, este fluidă și răspunde așteptărilor.

Componenta de digital marketing

Activitățile de SEO, SMM sau PPC completează suita de servicii integrate 360 Danco Vision pentru proiectul Cube Medica. Lansat în online, brandul trebuie să devină vizibil și să aducă clienți de business.

Echipa de SEO a realizat analizele pe cuvinte cheie și-a stabilit strategia și a început lupta pentru pozițiile fruntașe în motoarele de căutare. În paralel, colegii departamentului de copywriting au stabilit canalele optime de promovare social media (Facebook, Instagram, LinkedIn) și au început să posteze conținut relevant. Blogul site-ului www.cubemedica.ro contribuie și el cu content specializat la creșterea vizibilității și relevanței brandului în online. Campaniile de PPC cresc rapid expunerea pe segmentele țintă, pentru maximizarea rezultatelor.

Proiectul Cube Medica ne-a dat șansa să ne coordonăm din nou ca o echipă mare, în care fiecare om și fiecare departament își cunoaște rolul și știe ce strategie să aplice pentru ca rezultatul să fie cel puțin la nivelul așteptărilor clientului.

Dacă ai o idee în care crezi, contactează-ne pentru o ofertă și lasă-ți proiectul pe mâna unei agenții cu servicii integrate 360 de web design și marketing digital!

NOUTĂȚI

Articole similare