Doxa Gardens – o noua prezenta in online si un site perfect optimizat

  • Home / Blog / Doxa Gardens –…
blog_doxa

Doxa Gardens – o noua prezenta in online si un site perfect optimizat

Te-ai gandit ca ti-ai putea gasi casa visurilor doar cu un singur click? Pentru ca suntem in era in care toata informatia este la un click distanta, chiar si casa visurilor tale poate fi la o simpla cautare. Trebuie doar sa stii ce-ti doresti si unde sa cauti. Vorbim azi, despre unul dintre ultimele noastre proiecte de web design si marketing digital, un website de servicii imobiliare, despre care ne-am dori sa aflam ca se afla deja printre optiunile posibilor cumparatori.

Prezenta online prin crearea unui website este esentiala pentru orice afacere din orice domeniu, care isi propune sa creasca in cel mai scurt timp si sa fie competitiva in mediul online.

Cel mai nou proiect iesit din biroul echipei de dezvoltare web, www.doxagardens.ro, a fost o provocare dusa la bun sfarsit cu succes pentru care am schitat nevoile clientului, am pus la punct strategiile de comunicare, am apelat la cele mai performante instrumente si nu in ultimul rand, la profesionalismul intregii echipe Danco Vision.

Experienta noastra in web design impreuna cu competentele noastre de digital marketing au luat forma unui nou website de prezentare usor de utilizat si elegant.

Primii pasi pentru o prezenta in online

Intotdeauna le spunem clientilor nostri sa-si prezinte ideea in propriul lor stil, tocmai pentru ca produsele si serviciilor lor sa fie remarcate cu usurinta de utilizatori. Atata timp cat website-ul prezinta ideea intr-un stil unic, atunci si clientii tai vor remarca cu usurinta serviciile prezentate.

Iar un site de prezentare precum www.doxagardens.ro trebuie sa ofere toate informatiile de care un potential cumparator are nevoie, intr-un mod cursiv si cu indicatii care sa-l ajute sa ia o decizie importanta, aceea de a-si cumpara o casa.

Crearea unei identitati vizuale pentru un proiect imobiliar a fost o provocare usor de punctat pentru echipa de creatie, care a stiut imediat cum sa imbine valorile afacerii cu formele si culorile potrivite si sa realizele un logo simplu, modern si intuitiv pentru domeniul de activitate.

Cerintele pentru noul site Doxa Gardens au presupus crearea unui site de prezentare prin care sa fie scoase in evidente beneficiile noului proiect imobiliar. Layout-ul website-ului este simplu, user friendly si modern, cu un meniu bine structurat, unde am inclus toate informatiile relevante despre proiect. Mai multe detalii tehnice am povestit in studiul de caz aferent proiectului.

www.doxagardens.ro intra cu siguranta in categoria site-urilor de calitate, responsive cu un design optimizat si content unic si informativ si suntem siguri ca experienta oricarui utilizator care intra in contact cu noul brand raspunde așteptărilor.

Digital marketing pentru rezultate reale

Prezenta activa in online si pe retelele de socializare incepe cu prezentarea actualizata a business-ului. Am creat conturi de business si un set-up profesional si modern pe partea grafica si am “iesit la atac”! Am stabilit canalele optime de promovare in social media prin care sa castigam atentia celor care nu au auzit de noul brand si am pus in aplicare toate strategiile pentru a deveni mai vizibili in fata publicului tinta!

Un site de calitate trebuie sa se bucure de rezultate pe masura. Iar pentru asta am avut nevoie de o echipa dedicata si campanii de Pay per Click personalizate in functie de nisa in care activeaza afacerea, gandite sa aduca performante in promovare si conversii.

Ai si tu un proiect cu care esti pregatit sa faci pasul in online? Impartaseste-l cu noi si impreuna il transformam intr-un business de succes.

Ce iti propunem? Sa ne contactezi pentru o oferta personalizata si sa ai incredere in experienta unei agentii 360 de web design și marketing digital!