Web design și digital marketing 360 pentru Clinica Eminescu

Chiar și după 15 ani de experiență în web design și sute de website-uri lansate cu succes, pentru noi, fiecare proiect este o provocare unică pe care încercăm întotdeauna să o îndeplinim, astfel încât clientul nostru să fie mulțumit și să obțină rezultatele dorite.

Încercăm, încă de la începutul unei colaborări, să înțelegem nevoile clientului și să-i îndeplinim cerințele cu promptitudine pentru că ne dorim ca fiecare idee care ajunge în mâinile noastre să se transforme într-un business de succes.

Azi îți prezentăm cel mai nou proiect de web design și digital marketing 3600 marca Danco Vision, Clinica Eminescu 100. Am pornit de la nevoile clientului și esența afacerii sale pe care am materializat-o într-un nou concept digital, modern și interactiv prin care să le oferim utilizatorilor o nouă experiență medicală. Iată care sunt toate elementele pe care le-am avut în vedere pentru a construi un site de prezentare complet și în tendințe.

Web design de calitate

Pentru a obține rezultatele scontate, un site trebuie să fie de impact și să prezinte domeniul de activitate al companiei într-un mod cât mai interactiv. Asta a făcut si echipa Danco Vision pentru www.clinicaeminescu100.ro. Conceptul acestui proiect a fost acela de a le oferi utilizatorilor informații relevante despre domeniile medicale căutate, într-un mod cât mai plăcut.

Astfel, la prima accesare a site-ului, veți observa că am ales o interfață prietenoasă, cu un layout clean potrivit domeniului de activitate, cu o navigare cât mai ușoară, intuitivă, cu opțiuni cât mai multe de filtrare și un design cât mai plăcut și acces facil la toate informațiile necesare. Totul este aranjat astfel încât potențialii clienți să ajungă la informația dorită cât mai ușor, putând să facă selecția în funcție de specializarea medicală.

Optimizare SEO

Odată ce afacerea ta se lansează în online, trebuie să te asiguri că lumea va ști despre ea. De aceea, optimizarea SEO este unul dintre aspectele cele mai importante pe care le avem în vedere în momentul dezvoltării unui site. Strategia noastră de SEO are întotdeauna ca scop, obținerea unor poziţionări superioare în motoarele de căutare și vizibilitate cât mai bună în online, iar pentru asta, echipa noastră de SEO s-a asigurat că website-ul www.clinicaeminescu100.ro are un număr optim de cuvinte cheie și că există un content unic și relevant. Pentru a încuraja o navigare plăcută, cât și parcurgerea cu ușurință a informațiilor, am împărțit volumul mare de content în categorii și subcategorii pentru a fi mai ușor de urmărit și de înțeles.

Promovare online

Am știut de la început că pentru a se apropia cât mai mult de potențialii clienți, este esențial ca brandul Eminescu 100 să interacționeze cu publicul său cât mai eficient și într-un cadru mult mai friendly. Așa că, unde poți face asta, dacă nu pe rețelele de socializare? Iar primul pas în construirea unei strategii de marketing puternice și de durată este alegerea eficientă a canalelor de comunicare. Am transpus promovarea brandului pe mai multe canale de Social Media, precum Facebook, Instagram și LinkedIn cu ajutorul unui content informativ și educativ.

Cu o strategie de comunicare puternică, Clinica Eminescu 100 devine prima opțiune pentru cei care caută o clinică medicală modernă, cu echipamente performante și o atmosferă primitoare, unde primordială este relația medic-pacient.

Ai și tu nevoie de o prezență în online și nu știi de unde să începi? Te invităm să iei legătura cu noi și să soliciți o ofertă personalizată pentru afacerea ta! Apelează la o agentie de web design și digital marketing 3600 cu experiență!

NOUTĂȚI

Articole similare