Web design si digital marketing 360 pentru Clinica Eminescu

  • Home / Blog / Web design si…
Web Design by Danco Vision

Web design si digital marketing 360 pentru Clinica Eminescu

Chiar si dupa 15 ani de experienta in web-design si sute de website-uri lansate cu succes, pentru noi, fiecare proiect este o provocare unica pe care incercam intotdeauna sa o indeplinim, astfel incat clientul nostru sa fie multumit si sa obtina rezultatele dorite.

Incercam, inca de la inceputul unei colaborari, sa intelegem nevoile clientului si sa-i indeplinim cerintele cu promptitudine pentru ca ne dorim ca fiecare idee care ajunge in mainile noastre sa se transforme intr-un business de succes.

Azi iti prezentam cel mai nou proiect de web design si digital marketing 360 marca Danco Vision, Clinica Eminescu 100. Am pornit de la nevoile clientului și esența afacerii sale pe care am materializat-o intr-un nou concept digital, modern și interactiv prin care sa le oferim utilizatorilor o noua experienta medicala. Iata care sunt toate elementele pe care le-am avut in vedere pentru a construi un site de prezentare complet si in tendințe.

Web design de calitate

Pentru a obține rezultatele scontate, un site trebuie să fie de impact si sa prezinte domeniul de activitate al companiei intr-un mod cat mai interactiv. Asta a facut si echipa Danco Vision pentru www.clinicaeminescu100.ro. Conceptul acestui proiect a fost acela de a le oferi utilizatorilor informatii relevante despre domeniile medicale cautate, intr-un mod cat mai placut.

Astfel, la prima accesare a site-ului, veți observa ca am ales o interfata prietenoasa, cu un layout clean potrivit domeniului de activitate, cu o navigare cat mai usoara, intuitiva, cu optiuni cat mai multe de filtrare și un design cat mai placut si acces facil la toate informațiile necesare. Totul este aranjat astfel incat potentialii clienti sa ajunga la informatia dorita cat mai usor, putand sa faca selectia in functie de specializare medicala.

Optimizare SEO

Odata ce afacerea ta se lanseaza in online, trebuie sa te asiguri ca lumea va sti despre ea. De aceea, optimizarea SEO este unul dintre aspectele cele mai importante pe care le avem în vedere in momentul dezvoltarii unui site. Strategia noastra de SEO are intotdeauna ca scop, obținerea unor poziţii superioare în motoarele de căutare si vizibilitate cat mai buna in online, iar pentru asta, echipa noastra de SEO s-a asigurat ca site-ul www.clinicaeminescu100.ro are un numar optim de cuvinte cheie si ca exista un content unic si relevant. Pentru a incuraja o navigare placuta, cat si parcurgerea cu usurinta a informatiilor, am impartit volumul mare de content in categorii si subcategorii pentru a fi mai usor de urmarit si de inteles.

Promovare online

Am stiut de la inceput ca pentru a se apropia cat mai mult de potentialii clienti, este esential ca brandul Eminescu 100 sa interactioneze cu publicul sau cat mai eficient si intr-un cadru mult mai friendly. Asa ca, unde poti face asta, daca nu pe retelele de socializare? Iar primul pas în construirea unei strategii de marketing puternice și de durata este alegerea eficienta a canalelor de comunicare. Am transpus promovarea brandului pe mai multe canale de Social Media, precum Facebook, Instagram si Linkedin cu ajutorul unui content informativ si educativ.

Cu o strategie de comunicare puternica, Clinica Eminescu 100 devine prima optiune pentru cei care cauta o clinica medicala moderna cu echipamente performante și o atmosfera primitoare, unde primordiala este relatia medic-pacient.

Ai si tu nevoie de o prezenta in online si nu stii de unde sa incepi? Te invitam sa iei legatura cu noi si sa soliciti o oferta personalizata pentru afacera ta! Apeleaza la o agentie de web design si digital marketing 360 cu experienta!