Prezenta ideala in Social Media

  • Home / Blog / Prezenta ideala in…

Prezenta ideala in Social Media

Social Media este modalitatea cea mai buna de a imbunatati prezenta unui brand in mediul online, de a creste vizibilitatea in randul audientei si de a genera trafic relevant catre site-ul tau. Deoarece intotdeauna exista cai de a face lucrurile mai bine, am pregatit pentru tine o lista din care te poti inspira atunci cand esti gata sa aduci imbunatatiri.

Optimizarea paginilor de Social Media

Este un moment foarte bun sa te asiguri ca ai toate informatiile brand-ului vizibile si actualizate, imagini si link-uri relevante potrivite cu mesajul pe care vrei sa il transmiti si, bineinteles, sectiunea „About us” fresh si atractiva.

 

 

 

Avatar de Client – Apasa butonul de Refresh

Momentul acela in care crezi ca stii totul despre clientul tau si nu te mai poate surprinde nimic este exact momentul in care ai face bine sa te mai gandesti si sa reevaluezi situatia. Mereu descoperim noutati cand ne reconstruim avatarul de client. Apoi, in functie de ceea ce ai descoperit poti initia un proces de optimizare social media incepand cu paginile de Facebook, Instagram si continuand cu restul platformelor.

 

Engagement – Numarul din varful listei

Indiferent de numarul de Followers sau Likes, cel mai important indicator de performanta ramane engagement-ul pe care il generezi in social media. Asadar, merita sa arunci o privire asupra lui si sa iei in considerare diferite cai de a creste valoarea acestuia. Cum poti face asta? Intreaba, propune si interactioneaza. Foloseste poll-uri, chestionare, propune concursuri, oferte tentante, raspunde mesajelor la timp si fa tot posibilul sa comunici adaptat vitezei la care audienta brandului tau tinde.

 

 

 

Content Marketing is still King

Suntem siguri ca ai auzit de Storytelling macar o data pana acum. Ei bine, acesta este motivul pentru care audienta ta ar putea sa citeasca fara sa realizeze continut de cateva mii de cuvinte sau pentru care, indiferent cat de scurt si usor este de citit textul tau, nu converteste nicicum. Diferenta sta exact in prezenta sau absenta unei povesti cu un fir usor si placut de urmarit. Invata content marketing daca iti doresti sa ai cele mai eficiente texte de vanzare.

 

Planificarea este cheia

In cazul in care inca nu ai o strategie pe termen lung pentru continutul pe care il postezi in social media este timpul sa scoti o foaie de hartie si sa te gandesti in termen de macar cateva luni. Ai grija sa ai mereu o postare deja pregatita pentru zilele care sunt in directa legatura cu produsele sau serviciile tale si programeaza totul in Creator Studio sau orice alt tool care iti satisface nevoile.

 

 

 

The lastest Cool Trend Alert is the Call To Action

Internetul este atat de plin de continut, incat trebuie sa ai mereu grija sa iti ghidezi la fiecare pas audienta intr-o calatorie digitala utila, placuta si usoara. Include in textele si vizualurile tale intotdeauna un call to action clar, scurt si cat mai specific. Vei observa imediat o crestere in rata de engagement a profilului tau.

Nu uita sa te distrezi in Social Media, deoarece noi iti putem garanta ca audienta ta va simti asta si se va intoarce intotdeauna cu placere pentru mai mult continut si interactiune.

DigitalU can rock your Social Media Strategy!