Cum puteți folosi aplicația Waze pentru afacerea dumneavoastră?

Probabil că majoritatea dintre noi, atunci când ne gândim la aplicația mobilă Waze, facem legătura cu acel instrument util care ne scapă de ambuteiaje și lucrări care ne-ar face să pierdem și mai mult timp în trafic. 

Ceea ce este, însă, de remarcat este că Waze devine din ce în ce mai util în sfera de marketing digital.

Dacă dețineți un service auto, iar un șofer care folosește aplicația Waze întâmpină probleme cu mașina, atunci businessul dumneavoastră se află la momentul potrivit, în aplicația potrivită.

Ce este aplicația Waze?

Waze este o aplicație mobilă prevăzută cu sistem de GPS și navigație. Probabil că vă întrebați cu ce este diferită aceasta față de Google Maps? Waze este special destinată pentru navigație și pentru crearea unei comunități în jurul ei. Are mai mult aspectul și caracteristicile unei rețele de Social Media, unde șoferii pot comunica între ei și își pot oferi informații importante cu privire la accidente, ambuteiaje și puncte radar. De asemenea, aplicația reprezintă o sursă de informație pentru orele de trafic supraaglomerat.

Ce campanii Waze putem crea?

Pentru că DigitalU înțelege cât de important este ca un business să stea la curent cu noile tendințe din offline care influențează comportamentul utilizatorilor în online, creăm campanii special targetate pentru aplicația Waze, astfel încât să vă poată aduce beneficii considerabile.

Pentru că aplicația este atât de utilă și simplu de folosit, șoferii nu mai pornesc la drum fără să deschidă Waze-ul. Unul dintre punctele forte ale acestei aplicații mobile este că nu este nevoie ca șoferii să dea search pe Google pentru a căuta ce au nevoie. În fond, este și contraindicat să se întâmple acest lucru la volan, din motive de siguranță.

Pin-uri pentru businessul tău

Asemenea unui panou publicitar pe care l-ați vedea pe o clădire, pin-uri de pe Waze au același rol, doar că în mediul online. Acestea informează șoferii și le reamintesc de faptul că business-ul dumneavoastră se află în apropierea rutei lor. Spre exemplu, dacă unui șofer i se face foame pe drum și vede pe ecranul telefonului că aplicația Waze îl anunță că restaurantul pe care îl dețineți se află în drumul său, atunci sunt șanse considerabile să facă o oprire în acest sens.

Search promovat

În cazul în care un șofer s-a oprit pe marginea drumului pentru că mașina are pană și are nevoie de un service de tractări auto, atunci va apela la serviciile dumneavoastră, după ce va vedea că locația și logo-ul business-ului se află în topul rezultatelor de pe pagina de căutare.

Zero-Speed Takeover

Atunci când mașina ajunge la stop, acest tip de reclamă va apărea ca un fel de spot publicitar, pentru a le reaminti șoferilor de serviciile pe care le oferiți. Este util, chiar și în cazul în care cel care folosește aplicația nu are un program prestabilit, fiind dispus să își adapteze traseul în funcție de ceea ce dorește pe moment.

Danco Vision este agenția digitală care vă pune la dispoziții servicii de tipul 3600. Suntem pregătiți să vă oferim un pachet complet și complex, special adaptat pentru marketingul digital, indiferent de tipul business-ului dumneavoastră!

NOUTĂȚI

Articole similare

Doxa Gardens

Doxa Gardens – găsește-ți locul perfect numit acasă în cel mai nou complex rezidențial premium din capitala care promite confort, eleganță și rafinament. În complexul

Citește