Aspecte ale serviciilor de web design pe care trebuie să le luați în considerare în anul 2019

Mediul online este într-o continuă dezvoltare, fiind una dintre industriile care încearcă să fie mereu în pas cu diferitele trend-uri. Deoarece trecerea într-un an nou este perioada în care motivația se află la cote maxime, fiecare dintre noi facem primii pași spre îmbunătățirile personale și profesionale.

De asemenea, un an nou înseamnă noi trenduri în afaceri care ajută companiile să își îmbunătățească imaginea, facilitând interacțiunea cu clientul. Prin urmare, v-am pregătit o serie de aspecte pe care trebuie să le luați în considerare în anul 2019, dacă plănuiți un redesign al website-ului dumneavoastră.

Alegeți cu grijă agenția cu care doriți să colaborați

În primul rând, trebuie să vă asigurați că redesign-ul website-ului dumneavoastră este făcut de o echipă de profesioniști. De aceea, cel mai bine este să apelați la o agentie de web design care are o experiență semnificativă în industria serviciilor de web design și marketing digital, dar și un portofoliu bogat, în care se pot găsi diferite brand-uri foarte cunoscute. O astfel de agenție vă poate crea un site user-friendly și se asigură că acesta oferă o experiență plăcută vizitatorilor zilnici.

Componentele website-ului

Multe dintre componentele unui website sunt esențiale pentru o funcționare optimă și nu trebuie schimbate des. În schimb, o experiență plăcută pentru utilizatorii site-ului este obligatorie. Din acest motiv, website-ul dumneavoastră trebuie să ofere un design receptiv și să permită accesul de pe mai multe dispozitive, precum smartphone sau desktop. Anumite companii au site-uri care sunt optimizate doar pentru desktop, în timp ce navigarea de pe un smartphone se face în condiții inferioare din punct de vedere calitativ. În același timp, există site-uri mobile-friendly, dar care nu sunt optimizate pentru desktop-uri.

În funcție de specificul afacerii dumneavoastră, trebuie să vă asigurați că site-ul pe care îl dețineți este optimizat pentru dispozitivele utilizate de publicul țintă.

Trend-uri de web design în 2019

Esențial pentru interacțiunea dintre utilizator și site, design-ul este cel care atrage noi vizitatori și îi convinge pe cei mai vechi să revină, asigurând site-ului dumneavoastră un bounce-rate foarte bun. Iată câteva elemente de design care au primit constant un feedback pozitiv din partea utilizatorilor:

Designul modular

Foarte popular în ultimii ani, acest design este unul responsive, fiind recomandat vizitatorilor care folosesc în egală măsură atât dispozitivele mobile, cât și pe cele desktop.

Video-uri full-screen

Pentru mesaje vizibile, multe companii folosesc videoclipuri de dimensiuni mari care, de foarte multe ori, apar pe ecranul întreg. În acest fel, utilizatorii procesează informațiile mult mai rapid, în comparație cu cele transmise printr-un text standard.

Imagini eroice

Aflate pe un trend ascendent în ceea ce privește popularitatea, astfel de imagini sunt folosite pe fundalul site-ului, fiind de dimensiuni mari și reprezintă prima formă de contact vizual dintre website-ul dumneavoastră și utilizatori. Prin urmare, o astfel de imagine trebuie aleasă cu grijă și trebuie să ofere o imagine de ansamblu a companiei dumneavoastră.

Design minimalist

Nu e nevoie de ceva complicat pentru a atrage vizitatori noi. Un design simplu este atât atrăgător, cât și profesionist. În plus, acesta simplifică interfața unui website și face navigarea utilizatorilor mult mai ușoară, bazându-se doar pe anumite componente esențiale.

Tipografie mixtă

Multe companii aleg să iasă în evidență printr-o tipografie mixtă și unică, utilizând font-uri proprii, pentru a rămâne în memoria utilizatorilor cu ceva care le aparține. În plus, multe website-uri folosesc combinații de texte așezate atât orizontal, cât și vertical, folosindu-se și de o paletă largă de culori.

Forme geometrice

Pentru a adaugă un strop de dinamică în interacțiunea cu utilizatorii, multe website-uri folosesc diferite forme și modele interesante, dar și butoanele translucide, cunoscute drept butoane fantomă, care încurajează utilizatorii să dea click.

Cu o experiență de peste 14 ani în web design și digital marketing, Danco Vision vă pune la dispoziție o gamă întreagă de servicii care să vă asigure un website optimizat pentru mai multe dispozitive, o interfață user-friendly, cât și o promovare a acestuia pe platformele de Social Media.

NOUTĂȚI

Articole similare

Unibet

Unibet.com este unul dintre cele mai mari website-uri de pariuri sportive online din lume, ce oferă o varietate de tipuri de jocuri pentru milioane de

Citește