Cum alegem o agenție de web design?

Serviciile de web design sunt printre cele mai importante servicii pe care trebuie să le externalizați, în cazul în care dețineți o companie care nu se ocupă cu acest lucru.

Agențiile de web design se concentrează pe tot ceea ce ține de prezența în mediul online a unui website, de la crearea acestuia până la promovarea și optimizarea sa. În plus, un web design de calitate înseamnă un marketing de calitate al cărui beneficiar principal va fi clientul, iar profitul companiei va crește substanțial, mai ales dacă luăm în considerare faptul că, într-o eră digitală precum cea pe care o trăim, cele mai multe activități de business se desfășoară online.

Iată cei mai importanți pași pe care trebuie să-i faceți înainte de a alege o agenție de web design profesionistă:

Navigați pe website-ul agenției

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să aruncați o privire de ansamblu pe site-ul agenției la care doriți să apelați, deoarece propria imagine este cea mai bună recomandare.

În multe cazuri, o agenție de web design va acorda mai multă atenție serviciilor furnizate clienților săi, decât cele furnizate pentru propriul website. Acest lucru se întâmplă deoarece orice companie profesionistă se asigură prima dată că a respectat termenii contractuali dintre stabiliți cu clientul. Prin urmare, este recomandat să navigați pe site-ul agenției înainte de a apela la aceasta și să urmăriți caracteristici precum:

  • Viteza de navigare
  • Ușurința de navigare
  • Aspect vizual

Dacă sunteți mulțumit de aceste aspecte, înseamnă că și dumneavoastră veți primi servicii cel puțin la fel de bune.

Solicitați feedback de la parteneri deja existenți

În cazul în care feedback-ul dumneavoastră a fost pozitiv în urma primului contact cu agenția respectivă, este recomandat să solicitați feedback și din partea companiilor care deja lucrează cu această agenție. De cele mai multe ori, agențiile de web design își expun proiectele atât pe propriul website, cât și pe canalele de social media. Puteți alege 3 companii (de preferat este să le alegeți pe cele mai mari sau cele cu care ați interacționat și dumneavoastră, dacă este posibil) și să solicitați feedback-ul legat de colaborarea cu agenția de web design.

În final, nu rămâne decât să stabiliți alături de viitorii parteneri cerințele dumneavoastră, termenii contractuali și suma finală pe care trebuie să o investiți în website. Este foarte important să țineți legătura pe toată durata proiectului cu agenția, deoarece vi se va solicita atât feedback, iar dacă doriți diferite modificări, le puteți semnala în timp util.

Danco Vision deține experiența necesară atât în web design, cât și în SEO pentru a vă crea un site optimizat pentru toate dispozitivele de navigare, aducându-va într-o poziție de top în motoarele de căutare.

NOUTĂȚI

Articole similare