Episode #3 – Herbaris

Povestea Herbaris a prins rădăcini datorită pasiunii pentru miresme și ingrediente naturale. Remediile naturale sunt principalul subiect abordat de Herbaris, oferind o gamă variată de produse bazate pe formule din ingrediente proaspete: săpunuri, cosmetic BIO, produse pentru păr, casă și spa. Herbaris oferă cea mai bună alternative pentru produsele bazate pe substanțe chimice, iar de Black Friday, Danco Vision a gândit o strategie de promovare la fel de curată și „sănătoasă”.

Black Friday – descoperă farmecul produselor Herbaris!

În toată perioada 17-26 Noiembrie, Herbaris oferă un discount de 20% la toate produsele de pe website. Astfel, clienții noi au oportunitatea de a încerca experiența Herbaris și de a-și achiziționa produsele la preț redus. În perioada 24-26, clienții Herbaris au, de asemenea, oportunitatea de a-și achiziționa produsele selecționate de Black Friday cu un discount de 50%! Iată ce a făcut Danco Vision pentru punerea în valoare a produselor și a ofertei Herbaris:

Cum am gândit conceptul?

Principalul avantaj al produselor Herbaris este compoziția lor BIO. Așadar, în acest an, am adoptat conceptul “BIO Black Friday”. În cazul Herbaris, Black Friday este un prilej pentru reduceri masive dar și pentru a oferi publicului informație relevantă legată de beneficiile produselor pe care le furnizează. Danco Vision a pus la cale o nouă identitate vizuală, campanii de promovare Facebook și noi implementări în website.

Cum am îmbunătățit experiența utilizatorului?

Utilizatorii doritori să profite de reducerile Herbaris, vor beneficia de cel mai plăcut proces de achiziționare. În website-ul Herbaris a fost implementată categoria Black Friday, special pentru a facilita căutările utilizatorului. Cu doar un click, utilizatorul va ajunge în lista produselor selecționate pentru Black Friday, permițându-i să își finalizeze comanda simplu și rapid.

Identitatea vizuală contribuie la claritatea procesului de achiziționare. Când vine vorba de produse cosmetice sau de igienă, o identitate vizuală curată dar simbolică, poate aduce avantaje mari deciziei finale a utilizatorului. Am aranjat site-ul Herbaris și conturile de Social Media cu noi imagini pentru cover, banner, profil, etc. Art Director-ul nostru a surprins esența produselor Herbaris într-un ansamblu minimalist și plăcut, care caracterizează produsele Herbaris în totalitate.

Ce am observat?

Implementarea categoriei Black Friday este un must pentru toate magazinele online. Experiența utilizatorului se poate schimba radical atunci când toate produsele de care are nevoie se află în același loc ușor de accesat și utilizat. Identitatea vizuală s-a dovedit a fi un pilon de rezistență în ceea ce îi privește pe cei de la Herbaris iar rezultatele aprobă acest lucru în fiecare zi. De asemenea, comunitatea Herbaris s-a extins consistent și rapid, atât prin numărul vizitatorilor de pe website cât și prin numărul conversiilor și activitatea crescută a publicului de pe Social Media.

 

NOUTĂȚI

Articole similare

Unibet

Unibet.com este unul dintre cele mai mari website-uri de pariuri sportive online din lume, ce oferă o varietate de tipuri de jocuri pentru milioane de

Citește

Google sau Facebook?

Prezența în online devine din ce în ce mai importantă pentru multe tipuri de business, iar unii specialiști susțin că aceasta va deveni indispensabilă. Din

Citește