Episode #2 – Alege LED

Dacă Alege LED nu este magazinul online de pe care îți cumperi becuri LED, atunci a venit timpul pentru o schimbare! Alege LED oferă cea mai bună soluție pentru salvarea energiei. Becurile cu LED au o durată de viață mult mai mare, oferă cea mai bună luminozitate și contribuie cel mai puțin la facturi! Pe lângă faptul că beneficiezi de cea mai bună sursă de iluminat, ai, de asemenea, ocazia de a contribui activ la protejarea mediului înconjurător. Datorită aplicației Economisește Inteligent, poți afla câți copaci n-ar mai trebui tăiați dacă ai trece pe energia verde LED.

Pentru Alege LED, Black Friday a reprezentat încă o oportunitate de a oferi publicului o ofertă de nerefuzat. Danco Vision s-a ocupat de realizarea conceptului și a promovării din spatele ofertei White is the new Black!

Continuă să îți iluminezi casa de Black Friday!

Cum am gândit conceptul?

Oferta de Black Friday de la Alege LED include un discount de 25% la toate produsele și 1 + 1 gratis la produsele selecționate. Pentru că ne-am dorit să punem oferta cât mai mult în valoare, Danco Vision a pornit ideea de promovare a ofertei încă de la design-ul identității vizuale. Banner-ul de promovare a pus oferta într-o lumină LED, în ciuda acestei perioade întunecate.

 

Cum am îmbunătățit experiența utilizatorului?

Pentru Alege LED, echipa Danco Vision a implementat categoria Black Friday, pentru a facilita experiența utilizatorului online. Pagina dedicată produselor reduse de Black Friday rămâne în aceeași estetică clară și luminoasă. Produsele sunt sortate în funcție de interese iar achiziționarea produselor este la două click-uri distanță.

Ce am observat?

Când vine vorba de magazine online, fiecare client în parte are nevoie de o identitate vizuală gândită special pentru  perioada reducerii pe care o promovează. De Black Friday, o denumire simplă, amuzantă sau ușor de reținut poate aduce rezultate surprinzătoare. Când vine vorba de becurile LED, estetica de promovare a reprezentat unul dintre cei mai mari factori de influență.

Lumină eco de Black Friday

Dacă nu ai calculat câți bani ai putea economisi dacă ai opta pentru becurile LED, încearcă aplicația Economisește Inteligent și află cât poți salva la următoarea factură. Procesul prin care poți ajunge să beneficiezi de toate avantajele Alege LED este simplu! Află cât poți economisi cu ajutorul aplicației Economisește Inteligent, accesează site-ul Alege LED, selecționează produsele cu discount de Black Friday și îndreaptă-te spre checkout!

 

Urmărește-ne îndeaproape, pregătim noi surprize și campanii outside the box! 

NOUTĂȚI

Articole similare

Serus Auto

Povestea de succes a Serus, începută în 1991 într-un garaj din București, a evoluat constant și s-a transformat într-un business polivalent, care asigură o prezență

Citește