Danco Vision și DigitalU lansează Ollie Gang Shop

Pentru iubitorii de cultură urbană și street fashion, am lansat OllieGang Shop – magazin online de haine, shoes și graffiti, inzestrat cu cele mai noi tehnologii web. De la dezvoltare și web design, la SEO și marketing, am aliniat toate elementele la identitatea brandului, oferindu-i totodată o nouă prezență în mediul online, care să ducă la creșterea ratei de conversie.

Dezvoltare Web

Atunci când vine vorba de un magazine online, partea de UI/UX este crucială pentru finalizarea comenzii. Cu mult focus asupra acestui aspect, am implementat toate elementele necesare pentru a face viața cumpărătorului mai ușoară: sisteme de plată online (mobilepay, smart bill), metode de filtrare avansate, sistem complex de recomandare a produselor, one page checkout (pentru finalizarea comenzii într-un singur pas). Nu în ultimul rând, pluginurile de remarketing au permis personalizarea și o mai mare apropiere de fiecare cumpărător în parte.

Web Design

 

În online, clienții nu îți oferă o a doua șansă, iar design-ul înseamnă prima impresie. Pentru un magazine online, un design modern, adaptat tendințelor este esențial pentru a reduce bounce rate-ul și a păstra vizitatorii pe site-ul tău. Pentru OllieGang shop, am creat un layout cât mai clean, cu iconuri personalizate și cu un mic strop de culoare care să îi dea eleganța binemeritată. Refacere, îmbunătățire, re-design … indiferent cum o numim, este o nouă față a site-ului tău, care îți va aduce mai multe conversii.

E-mail marketing

Când ai un magazine online, e important să îți ții clienții la curent în mod constant, cu noile produse, reduceri sau oferte personalizate. Așa că nu am uitat de e-mail marketing. Crearea campaniilor de newsletter atât cu targetare de remarketing, cât și vizând atragerea de clienți noi a permis o apropiere mai mare de fiecare segment în parte.

Optimizare SEO on-page

 

Pentru ca site-ul să fie găsit ușor în motoarele de căutare, e nevoie de SEO on-page. Optimizarea SEO e un lucru esențial pe care trebuie să îl ai își atunci când construiești un site de la zero, și atunci când îl promovezi.

Dacă îți place rezultatul și vrei să îți dezvoltăm împreună viitorul magazin online, te așteptăm la o cafea.

 

NOUTĂȚI

Articole similare