Concurs Bloggeri DigitalU în parteneriat cu Agenţia Visul Tău şi Limuzine Non Stop

Agentia de marketing digital DigitalU in parteneriat cu Agentia Visul Tau si Limuzine Non Stoporganizeaza un concurs atractiv pentru Bloggeri avand:

PREMIUL CEL MARE: O plimbare de vis cu limuzina de Valentine’s Day

ALTE PREMII: Plimbare GRATIS cu limuzina de 8 Martie si vouchere de 30% REDUCERE pentru orice serviciu al Agentiei Visul Tau (pentru toti participantii)

Specificatii concurs:

1) Bloggerul scrie un articol in care descrie cum ar arata o plimbare ideala cu limuzina. Articolul trebuie sa aiba minim 300 de cuvinte si trebuie sa contina neaparat unul din urmatoarele elemente:

O poza cu limuzina preferata de pe site-ul limuzinenonstop.ro si cu link catre pagina acelei limuzine

SAU

Un link text catre homepage-ul limuzinenonstop.ro si mentiunea in text a numarului de telefon 07LIMUZINE

SAU

Un link catre homepage-ul limuzinenonstop.ro cu ancora “limuzine” si un link catre homepage-ul agentiavisultau.ro cu ancora “agentie organizare nunti”.

2) Bloggerul mentioneaza in introducerea articolului de la cine a auzit de concurs si in finalul sau, mentioneaza minim 3 prieteni bloggeri carora le recomanda sa scrie la randul lor in cadrul concursului.

3) Bloggerul care va reusi sa influenteze cei mai multi bloggeri sa se inscrie in concurs va castiga DIRECT, fara tragere la sorti o plimbare de vis de Valentine’s Day cu limuzina.

4) Toti ceilalti care au scris articole vor intra intr-o tragere la sorti pentru o plimbare GRATIS cu limuzina pe data de 8 Martie, si vor primi direct un voucher de 30% reducere pentru orice serviciu al Agentiei Visul Tau pe care-l pot folosi ei sau face cadou.

 

Articolele sunt acceptate pana in 31 ianuarie.
Va rugam sa trimiteti link-urile articolelor publicate pe adresa de mail lavinia@digitalu.ro pentru o evidenta clara.

Va dorim multa bafta!

NOUTĂȚI

Articole similare