Vrei promovare online pentru business-ul tău? DigitalU este partenerul ideal!

Ți-am tot spus că, dacă business-ul tău nu e online, nici măcar nu bați pasul pe loc, ci te scufunzi într-o prăpastie din care nu vei mai putea ieși. Ne bucurăm că ai înțeles asta. Dar, dacă te gândești că simpla prezență online e sufiecientă, avem vești proaste pentru tine. În drumul spre succes, mai ai multe trepte de urcat. Următorul pas, promovarea online. Dar asta nu e la îndemâna oricui.

Advertising-ul nu înseamnă risipă

Poate asta ai înțeles de la celelalte agenții de digital marketing cu care ai colaborat, în speranța că business-ul tău va cunoaște succesul. În aceste condiții, nici nu e de mirare că ai rămas cu impresia că promovarea online intră la capitolul cheltuieli. Promovare online nu înseamnă simpla gestiune a campaniilor. Poate ți s-a spus că asta înseamnă sau poate ți s-a spus că înseamnă mai mult.

Dar, atunci când ai vrut mai mult, te-ai trezit că trebuie să plătești mai mult. Aceleiași agenții sau unui partener al agenției respective. Iar asta a însemnat timp pierdut și un buget risipit aiurea, în stânga și în dreapta. De ce? Pentru că, dorind mai mult pentru business-ul tău, ai acceptat să plătești mai mult. Rezultatul? În rapoartele primite, minunat. În realitate, trist.

 

Vrei un business de succes?

Singura explicație primită a fost că promovarea online a business-ului tău, una care, în final, a presupus costuri la care nu te-ai fi așteptat vreodată, a fost implementată. Mai departe, e treaba ta. Ai plătit pentru un BMW și ai primit o Dacie. Descurcă-te cu ea. Oricât ai încerca să arunci responsabilitatea eșecului exclusiv pe umerii altcuiva, și tu ești vinovat într-o anumită măsură.

Dar, dacă nu înveți nici din greșelile altora, nici din greșelile tale, vei mai trăi astfel de momente. Și, într-un final, când te vei trezi, vei constata că business-ul tău merge mai rău decât înainte ca o agenție să îți promoveze business-ul online. Ai căzut, dar, dacă rămâi la pământ, va trebui, în curând, să pui lacătul. Definitiv sau pentru o bună bucată de vreme. Acum, depinde doar de tine.

Advertising-ul înseamnă investiție

Iar schimbarea începe cu tine. Primul pas, privește advertising-ul ca pe o investiție, nu ca pe o risipă. Următorul pas, vino la DigitalU. Să afli de la profesioniști ce înseamnă cu adevărat promovare online, să ți se explice o strategie integrată de marketing digital, să înveți ce înseamnă succesul pentru business-ul tău, indiferent că vorbim despre B2B sau B2C.

Lasă-i în urmă pe cei care se gândesc la succesul lor, colaborează cu o agenție de marketing digital care se gândește în primul rând la succesul tău. O agenție care să îți analizeze business-ul, care să conceapă și să implementeze o strategie personalizată de promovare online pentru business-ul tău. O agenție care să îți ofere ce nu ai primit până acum: succesul.

Hai să bem o cafea împreună și să îți prezentăm serviciile noastre all-in-one de promovare online.

NOUTĂȚI

Articole similare

Marketing vs. Advertising

Dacă întrebi în jur care sunt diferențele între marketing și advertising, există șanse să nu primești un răspuns concret. Iar asta, întrucât, pentru cei mai

Citește