Vânează liniștit pokemoni, cât ne ocupăm noi de business-ul tău

Business-ul îți ocupă mare parte a timpului, dar pokemonii s-au strecurat cumva în puținele momente libere pe care le mai aveai, așa că acum te joci cu atenția distributivă. Nu îți permiți să ignori business-ul, dar, în același timp, ești atent și la diversele creaturi virtuale care îți ies în cale. Oricât ai încerca, nu poți face ambele lucruri la fel de bine. Și, atunci, care e soluția? Simplu, tu hăituiești monstruleți virtuali, noi vânăm succesul pentru business-ul tău.

Strategie integrată pentru un business de succes

Ce înseamnă asta? Cât tu explorezi lumea reală și vânezi monstruleți virtuali pentru jocul tău, noi explorăm lumea virtuală și vânăm succesul real pentru business-ul tău. Cu alte cuvinte, cât tu ești atent la dragoni, insecte, fantome sau zâne, noi ne concentrăm pe digital marketing, digital media, branding, SEO și alte elemente esențiale pentru un business de succes. Câștigi pe ambele planuri: tu avansezi în jocul tău, iar noi îți ducem business-ul în top.

E o vânătoare continuă. Atât pentru tine, cât și pentru noi. În timp ce tu hăituiești peste 150 de pokemoni diferiți, încercând să-i prinzi pe toți, noi ne concentrăm pe mai multe publicuri țintă pentru business-ul tău, asigurându-ne că le vei atinge pe toate. În ambele cazuri, vorbim atât despre ținte ușor de atins, cât și despre ținte pe care le poți atinge doar cu o strategie. Tu, cu o strategie virtuală; noi, cu o strategie integrată de marketing digital.

 

Optimizare SEO, marketing pe mobil, advertising

Cât tu visezi, în lumea virtuală, la Mew, Mewtwo, Ditto, Articuno, Zapdos sau Moltres, noi vom aduce rezultate concrete pentru business-ul tău în lumea reală. Vorbim despre optimizare SEO, marketing pe mobil și pe rețelele sociale, analiză predictivă, comunicare integrată, copywriting, marketing prin conținut, advertising (ți-am explicat recent diferențele între marketing și advertising), strategii personalizate pe termen scurt și lung, etc.

Vânătoarea ta de pokemoni în lumea virtuală și rezultatele acesteia se vor vedea în pokedex, în vreme ce rezultatele eforturilor noastre susținute îți vor fi livrate în lumea reală, odată cu o analiză extrem de amănunțită, care îți va arăta că, investind timp și resurse în profesioniști, poți avea atât un business de succes, cât și timp pentru tine și cei dragi ție. Ce îți poți dori mai mult?!

Hai să bem o cafea împreună și să îți explicăm cum putem vâna în echipă. Tu, monstruleți virtuali; noi, succesul pentru business-ul tău.

NOUTĂȚI

Articole similare

Ce face un web developer?

Site-urile web pe care le navighezi zilnic, cadourile pe care le comanzi de pe canapea și știrile pe care le citești online există datorită domeniului

Citește