Meniu

De ce DigitalU pentru o campanie Google Adwords sau Facebook Ads?

Categories

De ce DigitalU pentru o campanie Google Adwords sau Facebook Ads?

Salut! Iti multumim pentru ca doresti mai multe informatii despre noi. E normal ca decizia incredintarii bugetului si strategiei tale de promovare online sa fie una informata! In cateva cuvinte, vom incerca sa-ti explicam ce putem face pentru tine si ce nu vom face. Lectura placuta!

Nu numai GESTIUNE CAMPANII

In general, din dorinta de a avea multi clienti si de a gestiona cat mai multe campanii simultan, marea majoritate a agentiilor de Digital Marketing din Romania se limiteaza la gestiunea basic a campaniilor (creare campanii, ad group-uri, ad-uri, definire cuvinte cheie).

Asta inseamna ca in 9 din 10 cazuri (agentii cu care puteti colabora) veti intalni urmatoarele probleme:

 • Doriti nu numai implementare, ci si strategie si pregatire conceptuala a unei campanii multi channel? Nu prea este posibil. Eventual doar in faza de pre-sales, inainte de a va prelua un Junior care doar va executa.
 • Aveti cumva nevoie de bannere si vizualuri pentru campaniile de Display? Fie va recomanda un partener care implica timp pierdut si costuri extra (extra mult de tot), fie nici nu se ocupa si trebuie sa gasiti singuri solutii.
 • Aveti nevoie de un sfat? Trebuie sa-l trageti cu clestele de la ei… Proactivitatea este o notiune ignorata deliberat de 9 din 10 agentii.
 • Rapoartele sunt OK, costul per click este mic, insa dumneavoastra nu vindeti… Le pare rau, dar nu mai este treaba lor.

DigitalU iti va oferi un pachet complet de promovare prin care acoperim TOATE zonele mentionate mai sus.

 • Vom veni cu specialisti care sa analizeze business-ul tau, ceea ce s-a facut pana in prezent, ce face concurenta ta si care ar fi directiile viitoare.
 • Alti specialisti, in baza datelor furnizate de analiza mai sus mentionata, iti vor intocmi o strategie de promovare online, iti vor da idei noi si vor discuta cu tine fiecare aspect, vizand o eficienta maxima.
 • Campaniile create de noi sunt campanii complete! Pornind de la datele initiale furnizate de tine si de la strategia propusa de noi, vom crea campanii personalizate, vom stabili targeturi, le vom monitoriza si modifica permanent astfel incat rezultatul sa fie cat mai bun. Daca strategia prevede Video Ads, atunci le facem (concept si executie). Daca strategia prevede Display, ne vom ocupa de bannere profesionale pentru ad-uri.
 • Dupa optimizarea costurilor pentru aducerea vizitatorilor pe site-ul tau, ne ocupam si de faza 2: CRO – sau Optimizarea Ratei de Conversie. Folosind know-how-ul specialistilor nostri in eCommerce, experienta indelungata a echipei DigitalU dar si tool-uri specializate de masurare si comparare, vom putea sa-ti dam sfaturi pentru a creste calitatea interactiunilor vizitatorilor cu site-ul tau. Ai nevoie nu numai de sfaturi ci si de implementarea lor? Desigur. Pentru ca vrem sa-ti oferim servicii de promovare online complete, all-in-one.

Vino la DigitalU sa bem o cafea si sa discutam despre cum putem sa-ti simplificam si sa-ti eficientizam business-ul online.

Tags: , , , ,
0 Comentarii Lasa un comentariu

  Lasa un comentariu

  Comentariul tau(click button to send)

  Share

  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!