Idei creative pentru publicul țintă

Și tu ai nevoie de o strategie de digital marketing completă!

Pentru noi marketingul online este un full-time job. Credem în obținerea rezultatelor printr-un spectru complet de servicii, plecând de la planificarea strategică a proiectului și până la elaborarea și analiza unor campanii creative. Experiența în design și marketing online ne recomandă pentru o gamă largă de proiecte. Care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luăm în calcul pentru a avea un parcurs ascendent în cel mai scurt timp posibil? Strategie, Branding, Design, Tehnologie, Marketing, Content.

Zilnic, realizăm concepte de marketing digital de vârf și ne mândrim cu ceea ce facem! Fiecare proiect necesită idei creative care să cucerească publicul țintă, dar și o strategie complexă prin analizarea datelor obținute. Analizăm fiecare clic, durata călătorie a unui user pe site, rată de respingere, numărul de conversii obținut și mulți alți factori ce îți influentează în mod direct business-ul.

Content Marketing

Cum trebuie să fie orice strategie de marketing pe care o elaborăm? SMART: specifică, măsurabilă, accesibilă, relevantă și încadrată în într-un anumit interval de timp.

Social Media Marketing

Clădim relații pe termen lung între oameni și branduri! Social media integrează o gamă variată de canale și metode pentru a crește traficul și notorietatea afacerii tale în online.

Remarketing

Remarketingul este un mod inteligent de a te conecta cu vizitatorii website-ului tău care nu au făcut o achiziție imediată, părăsind în cele din urmă pagina ta.

Consultanță eCommerce

Mediul online poate fi o provocare pentru multe afaceri la început de drum sau chiar și pentru afaceri cu un parcurs frumos în mediul offline, dar fără rezultate în lumea digitalului.

Video Marketing

Dacă afacerea ta îți dă semnale că e timpul să atragi atenția publicului într-un mod inedit, noi te asigurăm că folosim toate cunoștințele dobândite, pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate din promovarea prin video marketing!

Clădește o strategie solidă!

Prin prisma prezenței digitale a campaniei pe care o realizăm pentru tine, este esențial să pui în practică strategia potrivită pentru a ajunge la audiența dorită cu mesajul și tonul potrivit.

Fiind din ce in ce mai educat, publicul are nevoie de puncte de vedere, resurse, acces prin intermediul motoarelor de căutare și informații corecte care să îl ajute să ia o decizie în cunoștință de cauză cu privire la brandul tău.

Brand Awareness

Traffic Social Media

Content Quality

Înarmează-ți site-ul și lasă-l să cucerească online-ul. Mai mulți vizitatori, mai mult trafic, mai multe conversii.

Portofoliul nostru