DigitalU iti ofera 2000€ ca sa pornesti cu dreptul in afacerea ta

  • Home / Blog / DigitalU iti ofera…

DigitalU iti ofera 2000€ ca sa pornesti cu dreptul in afacerea ta

Anul 2017 a fost unul pe cinste pentru echipa noastra de digital marketing. Am avut parte de clienti de renume din domenii variate de activitate si am reusit sa le majoram vanzarile adaptandu-ne la nevoile fiecaruia, in asa fel incat sa ii facem fericiti si sa avem cu totii de castigat.

Am avut placerea de a ne extinde echipa, am cunoscut oameni deosebiti, cu o gandire outside the box, care au adus idei noi si creative pentru campanii de branding spectaculoase. Chiar si asa, nu putem sa uitam perioadele in care am fost nevoiti sa ne confruntam cu greutatile pe care le intampina orice afacere aflata la inceput de drum.

Strategie de Digital Marketing

Pentru ca un business sa reuseasca, are nevoie de sustinere din mai multe directii. Profesionalismul si implicarea fiecarui participant sunt esentiale, dar nu putem sa nu aducem in discutie factorii externi. Intr-o lume in care fiecare brand mare alege solutia unei promovari intensive, nu este deloc usor sa iesi din tipare si sa te faci remarcat cu afacerea ta.

Ai nevoie de o strategie complexa de digital marketing, de implementare si de optimizare facute ca la carte de catre oameni avizati si de o configurare SEO care sa iti duca brand-ul pe primele locuri in cautarile Google.

Ce este #Business4Business ?

Tocmai de aceea, ne-am propus ca, pentru acest nou inceput de 2018, sa ajutam trei noi proiecte promitatoare prin organizarea unui concurs special, Business 4 Business (#business4business). Tot ce ai tu de făcut este să menționezi o afacere care are nevoie de serviciile noastre într-un comentariu, indiferent ca iti apartine tie, prietenilor, familiei sau pur si simplu este un start-up promitator care te-a impresionat placut.

Nu uita să ne spui care sunt motivele pentru care crezi ca acest business merită ajutorul nostru, iar, cu ajutorul tau, afacerea mentionata poate deveni o mare castigatoare!

Am ales aceasta idee de concurs pentru ca stim cat de important este un ajutor in prima perioada de functionare a unui business. Iata ce va ofera agentia noastra:

Premii digitale pentru un inceput cu “boost” 🙂

Proiectul castigator va beneficia de un buget de 2000€ care sa sustina o strategie completa de digital marketing, un proces amplu de implementare si optimizare si o strategie SEO care sa iti propulseze business-ul pe drumul catre succes.

Stati linistiti, nu uitam nici de restul podiumului. Locurile 2 și 3 vor beneficia de o Campanie Google AdWords și de cate un Voucher AdWords în valoare de 300 lei! Ca sa incepi cu dreptul in afacerea ta, o strategie de digital marketing este un must have!

Inscrie-te sau inscrie-ti proiectul favorit in concurs chiar AICI!