Alege LED – Cel mai nou proiect Danco Vision

Vă prezentăm cel mai fresh proiect Danco Vision: website-ul Alege LED! Acest magazin online este bazat pe o inițiativă de admirat și adoptat în casa ta. Alege LED oferă cumpărătorilor o alternativă pentru sistemele de iluminare, care debordează de avantaje și beneficii, atât pentru buzunarului tău cât și pentru mediul înconjurător.

Becurile cu LED sunt noua metodă de a salva energie în fiecare zi, chiar de la tine de acasă. Spre deosebire de becurile fabricate cu mercur, acestea nu se supraîncălzesc, au o durată de viață mult mai îndelungată și s-au dovedit a fi ideale pentru economisit. Pe lângă avantajele oferite de becurile de la Alege LED, acestea dispun de un design elegant și potrivit pentru o multitudine de contexte în care te-ai putea gândi să le incorporezi.

Dezvoltare Web

Ce a făcut echipa Danco Vision pentru website-ul Alege LED? După cum veți observa odată ce accesați site-ul, toate informațiile de care aveți nevoie sunt la distanța unui click. Structura website-ului este la fel de clară ca lumina unui bec cu LED. Totul este aranjat în așa fel încât să faciliteze procesul prin care cumpărătorul achiziționează un produs. Conceptul principal din spatele site-ului este gândit din punctul de vedere al unui cumpărător, așadar, acesta dispune de metode de filtrare prin care să puteți ajunge ușor și rapid la rezultatul dorit.

Aplicația “Economisește Inteligent” este piesa de rezistență! Prin câțiva pași simpli, poți afla cele mai bune metode de economisire în funcție de camera în care urmează să introduci becurile Alege LED. Astfel, vei afla contribuția ta activă în salvarea energiei verde, prin numărul de copaci care n-ar mai trebui tăiați dacă ai trece pe energia verde LED.

Accesează site-ul Alege LED pentru a vedea creativitatea și profesionalismul cu care lucrează echipa Danco Vision. Cumpără becuri de calitate printr-un website pe măsură!

NOUTĂȚI

Articole similare