Danco Vision și DigitalU lansează site-ul Knauf Romania

Astăzi am lansat un proiect web creat de la zero pentru Knauf Romania, unul dintre principalii producători de materiale de construcție la nivel global. De acum, clienții Knauf se bucură de un nou site responsive, user-friendly, realizat după ultimele tehnologii JavaScript și cu elemente avansate de Angular. Iată care sunt toate elementele pe care le-am avut în vedere pentru a construi un site de prezentare complet și în tendințe:

Ultimele tehnologii de front-end

Pentru ca procesul de dezvoltare să fie cât mai eficient și rezultatul cât mai prietenos, am apelat la cele mai noi tehnologii JavaScript pentru partea de front-end. Elementele avansate Angular generează o interfață mai rapidă decât alte tehnologii clasice. Gândește-te doar cât de plăcut e să nu mai aștepți încărcarea paginii de fiecare data când apeși un buton.

PS: Responsive nu e o opțiune, e un must.

Web Design

Design-ul este prima impresie. Și, în majoritatea cazurilor, clienții nu îți oferă o a doua șansă. Un design modern, adaptat tendințelor este esențial pentru a reduce bounce rate-ul și a păstra vizitatorii pe site-ul tău. Nu uita că tot ce ține de identitatea vizuală a companiei tale trebuie să aibă un look and feel în conformitate cu domeniul de activitate în care te învârți. Pentru Knauf, alegerea potrivită a fost un stil business, clean, pe placul clienților Knauf.

Diversitate de Conținut

Text, video, Slideshow, articole de blog, hărți… e mereu bine să ai câte puțin din toate. Nu se știe niciodată ce preferințe au vizitatorii tăi. De obicei, nimeni nu are răbdare să navigheze pe un site plin de blocuri plictisitoare de text și nimic altceva. În plus, diversitatea conferă site-ului un aspect mai interesant, energic și generează engagement.

Optimizare SEO

Ți-am vorbit aproape de fiecare dată despre SEO. Asta pentru că este printre cele mai importante elemente pe care trebuie să le ai în vedere și atunci când construiești un site, și atunci când îl promovezi. Un lucru esențial pe care trebuie să-l faci la un site de prezentare construit de la zero este optimizarea SEO inițială.

Ți-a plăcut rezultatul (Knauf)? Dacă dorești și tu un site de prezentare sau un magazin online în tendințe, te așteptăm la agenția noastră de web design.

NOUTĂȚI

Articole similare

SEO vs PPC

Astăzi vorbim despre eterna „luptă” dintre cele mai importante 2 servicii digitale: SEO versus PPC. Evident, ambele ar trebui să facă parte din strategia ta

Citește

Knauf

Knauf este un producător de materiale de construcții cu renume pe plan internațional. Clientul nostru și-a dorit un website complex care să îmbine o platformă

Citește