Elementele Cheie În Promovarea Unui Magazin Online

Să începi o afacere online poate fi un lucru destul de dificil, cu multe etape, decizii și strategii pe care trebuie să le evaluezi. Oricare ar fi domeniul de activitate sau produsul pe care vrei să-l vinzi, există câteva elemente cheie ale unei strategii de digital marketing care nu dau niciodată greș în a genera trafic mare pe site. Am testat noi și în ultimul nostru proiect, pentru clientul AlfaMag (magazin online specializat în echipamente electronice). Provocarea a fost crearea unei prezențe mai puternice pe piață, prin construirea unui nou website și prin creșterea vizibilității brandulu. De la realizarea site-ului, la promovarea în online, îți prezentăm toate ingredientele cheie pe care le-am folosit pentru optimizarea conversiilor.

Web Development & Design

trenduri in web design

Un site bine structurat și o identitate vizuală atractivă însemnă o primă impresie bună și o experiență excelentă pentru utilizator. Ți-am povestit mai în detaliu despre elementele esențiale ale unui site de succes.

Agenția de web design DancoVision a ales pentru magazinul AlfaMag o platformă mai nouă, WooCommerce, cu un CMS mai complex, dar mult mai intuitiv și ușor de administrat. Rezultatul este un site mai bine optimizat, user friendly, atât din punct de vedere front-end cât și back-end. Afișarea produselor într-un mod mult mai atractiv a crescut substanțial comenzile online pe site. În plus, site-ul 100% responsive a făcut ma ușor procesul de cumpărare de pe dispozitivele mobile. Design-ul este user-friendly, intuitiv şi modern, reunind informaţii despre categoriile de produse, livrare sau valorile brandului.

Optimizare SEO

SEO înseamnă o prezență vizibilă și eficientă în motoarele de căutare și contribuie la eficientizarea costurilor clientului.Optimizarea SEO on-page și off-page a propulsat site-ul AlfaMag printre primele locuri în motoarele de căutare. Pentru obținerea unei poziții bune în Google, specialiștii Danco Vision au făcut o analiză amplă în urma căreia au ales cele mai relevante cuvinte cheie, care cresc organic numărul vizitatorilor pe site.

E-mail marketing

email

Chiar dacă auzi vorbindu-se tot mai des despre social media, nu trebuie să subestimezi puterea e-mailului. Acesta îți permite o abordare directă către fiecare segment de target în parte.

Crearea de campanii de newslettere atât cu targetare de remarketing, cât și vizând atragerea de clienți noi a permis apropierea mai mare de fiecare client în parte, prin personalizare. În plus, prezentarea prin e-mail a ofertelor ambalate într-un design atractiv a generat trafic pe site, concretizat ulterior în conversii.

 

Video Marketing

video

Video Marketing-ul este cel mai modern mod de promovare în mediul online, a cărui popularitate se află în continuă creștere. Prin natura dinamică a conținutului, materialele video realizate pentru client au generat engagement, în același timp făcând informațiile furnizate mult mai ușor de urmărit.

PR Online

Un brand solid presupune formarea unei imagini pe măsură care să conducă, în timp, la o reputație bună. În acest sens, am oferit clientului AlfaMag servicii de PR extern, împreună cu bloggeri renumiți și influenceri cu care să fie asociată imaginea brandului. Alături de awareness, un alt obiectiv al campaniilor de PR online este SEO, pentru o mai bună indexare în motoarele de căutare.

Ai în plan lansarea unui magazine online? Te așteptăm la o cafea cu oferte de dezvoltare web, design și promovare.

NOUTĂȚI

Articole similare