4 motive pentru care să apelezi la servicii de video marketing

Există multe metode eficiente pentru creșterea conversiilor în online. Printre acestea, video-ul a devenit un instrument de marketing din ce în ce mai utilizat, consumul de content video fiind în continuă creștere. Indiferent de canalul pe care este promovat, conținutul video are un impact mult mai mare asupra audienței decât o au imaginile statice. Dacă încă nu te-ai convins că ar trebui să incluzi video în următoarea ta campanie de marketing online, iată câteva motive care te vor face să îți schimbi strategia de promovare.

1. Potențial de viralizare

Este mult mai probabil ca oamenii să share-uiască și re-share-uiască video decât alte forme de conținut. E un tool perfect și dinamic pentru companii pentru a-și prezenta viziunea, expertiza, produsele, serviciile și noutățile și să aibă un reach maxim.

2. SEO

 

Video-ul are un impact direct asupra căutărilor în Google. De obicei, algoritmul motoarelor de căutare oferă prioritate site-urilor care includ conținut video. De asemenea, asigură-te că optimizezi video-urile tale de Youtube pentru SEO și că le oferi userilor ocazia de a face pasul următor printr-un link către site-ul tău.  Dacă competitorii tăi nu folosesc acest instrument, e cu atât mai bine.

3. Video-ul e ușor de consumat

Prin video content este ușor să ajungi și la cei mai nerăbdători utilizatori. Pentru că video-ul necesită mai puțin efort decât citirea unor texte de promovare, oamenii petrec tot mai mult timp urmărind video-uri online. Video-ul îți oferă posibilitatea de a comunica într-un mod mai interactiv despre business-ul tău.

4. Informații relevante

 

Video-ul e un instrument eficient de promovare pentru că îți permite să cuprinzi cele mai importante informații despre produsele și serviciile tale în doar câteva minute. În plus, acest format inspiră încredere și convinge mai ușor utilizatorii să meargă spre pasul final de cumpărare.

Ai nevoie de servicii de video-marketing pentru afacerea ta? Apelează la o agenție de digital marketing pentru ca lucrurile să iasă cum trebuie.

NOUTĂȚI

Articole similare

Unibet

Unibet.com este unul dintre cele mai mari website-uri de pariuri sportive online din lume, ce oferă o varietate de tipuri de jocuri pentru milioane de

Citește