4 metode eficiente pentru a crește traficul pe site-ul tău

Atunci când ai un magazin online, cea mai mare provocare cu care te confrunți este cum să atragi vizitatorii pe site. Un conținut de calitate și produsele atractive nu îți garantează obținerea traficului, dacă afacerea ta nu este promovată așa cum trebuie. Dacă vrei să te dezvolți în online, iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont pentru a dispărea din umbra internetului:

1.      Ține cont de SEO

 

Principalul avantaj pe care îl are SEO este că oferă rezultate permanente. În loc să îți canalizezi eforturile asupra ad-urilor răspândite pe tot internetul, mai bine îți aranjezi site-ul pentru roboțeii motoarelor de căutare care se plimbă pe paginile tale web. Un lucru esențial pe care trebuie să îl urmărești este alegerea cuvintelor cheie. Ele te ajută să crești organic în motoarele de căutare, atâta vreme cât păstrezi un echilibru între cuvintele cu volum mare de cătare și cuvintele cu concurență scăzută.

În trecut ți-am povestit mai multe despre target, trafic, audiență și cuvinte cheie pentru campaniile de SEO.

De asemenea, pentru că strategia de SEO este un lucru mai complex decât îți imaginezi, îți punem la dispoziție serviciile noastre SEO pentru o poziție în top.

2.      Creează un blog pentru pagina ta

Dacă magazinul tău online nu are un blog activ, trebuie neapărat să îți creezi unul. Blogging-ul este o metodă foarte eficientă pentru a atrage audiența și pentru a genera mai mult trafic și, deci, mai multe vânzări pentru business-ul tău. De ce?

a. Pentru că ajută SEO

Prin legătura între blog și magazin online, Google te va percepe ca fiind relevant nișei tale și îți va oferi un loc mai bun în lista de căutări.

b. Pentru content

Un articol de blog cu conținut de calitate spune povești care atrag vizitatorii și îi transformă în consumatori, crescând totodată șansele de engagement.

3.      Fii activ în Social Media

 

Se spune că dacă nu ești prezent în social media, nu exiști. Pentru afacerea ta, conținutul de calitate pe site și pe blog nu îți garantează trafic – trebuie să folosești rețelele sociale. Promovarea pe Facebook are potențial mare de a crea interacțiune, fiind locul în care target-ul tău este cel mai activ. Dacă nu ai timp să îți creezi un plan de promovare pe rețelele sociale, serviciile noastre integrate de marketing digital includ strategie și campanii de Social Media.

4.      Nu neglija design-ul

Primul impact contează. La fel și experiența pe care utilizatorul o are pe site. De multe ori, bounce rate-ul crescut se datorează unei interfețe web neprietenoase.  Cu alte cuvinte, dacă ajungem pe un site și nu găsim meniul de navigare, nu găsim butonul de înregistrare și suntem atacați de o avalanșă de pop-up-uri, cel mai probabil nu o să avem răbdare să căutăm ceea ce avem nevoie. O agenție de web design serioasă te poate ajuta să arăți impecabil în online.

Pentru a avea un business online de succes, este nevoie, în primul rând, să atragi cât mai mulți vizitatori pe site. Mai ales atunci când ești nou în lumea digitală. După cum vezi, aspectele de care trebuie să ții cont atunci când îți promovezi afacerea în online sunt complexe și diverse, iar fiecare dintre ele necesită propria strategie și opinia unui specialist.

Hai să bem o cafea împreună și să îți prezentăm mai multe metode pentru creșterea traficului pe site-ul tău.

NOUTĂȚI

Articole similare

SEO vs PPC

Astăzi vorbim despre eterna „luptă” dintre cele mai importante 2 servicii digitale: SEO versus PPC. Evident, ambele ar trebui să facă parte din strategia ta

Citește